• Kerstpakketten in alle soorten en maten
  • Magische service
  • Betrouwbare levering

Corsendonk Pater in Cadeau blik

Basisprijs per stuk € 13,95
Corsendonk Pater in Cadeau blik

Heerlijk Corsendonk Pater in Cadeau blik

Bestel dit heerlijke Corsendonk Pater dubbel bier. Geleverd in een prachtig geschenkblik. Dit geschenk valt zeker in de smaak!

Cordendonk Pater dubbel bier is een bier van hoge gisting met hergisting op de fles. Het donker gekleurde bier heeft een volle maar fruitige smaak waarin een moutige tint te herkennen is. De afdronk is kruidig en een tikkeltje droog.

Pater dubbel kent een complex aroma waarin men de geuren van donker fruit, brood en een lekkere zoetheid kan herkennen. De geuren van het donkere fruit komen dus in de smaak wederom terug. tijdens de feestdagen een heerlijk bier dat genoten kan worden op een warme kerstavond, maar ook bij het ekrstdiner. Het smaakt volgens de kenners goed bij gevogelte of als aperitief.

Een goede 7,5% alcohol maakt van Corsendonk Pater een behoorlijk zwaar bier. Schenk dit bruine bier bij een temperatuur van ongeveer zes graden Celsius. Dit is een relatief lage temperatuur voor bruin bier, maar het wordt aangeraden. 

De fles in dit prachtige geschenkblik van de brouwerij Corsendonk. Een prachtige (kerst)cadeau om weg te geven aan de liefhebber van speciaalbier.

Corsendonk Pater in Cadeau blik

Specificaties

Corsendonk Pater in Cadeau blik

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Corsendonk Pater in Cadeau blik

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?