• Kerstpakketten in alle soorten en maten
  • Magische service
  • Betrouwbare levering

Fles champagne met bedrukking

Basisprijs per stuk € 29,99

Een uniek eindejaarsgeschenk geven vanuit je bedrijf of voor een evenement wordt met deze fles champagne mogelijk gemaakt. De fles is in zijn geheel te bedrukken. Dit geeft je de mogelijkheid om een volledig ontwerp te maken in de huisstijl van je bedrijf. Het is een champagne uit Frankrijk van Baron Fuenté met elegante tonen van gedroogd fruit, gekonfijt en brioche.

Fles champagne met bedrukking

Ontwerp je eigen champagne fles

Een uniek geschenk om weg te geven is de fles champagne met bedrukking. Het unieke hieraan is dat de fles volledig te bedrukken is aan de hand van een kwaliteits sleeve. Deze sleeve wordt na het bedrukken op het flesje gedrukt via een machine. Dit zal ervoor zorgen dat het lijkt alsof het rechtstreeks op de fles gedrukt is. 

Wat deze bedrukking is, mag je volledig zelf gaan ontwerpen. Het gaat hierbij om een full colour bedrukking, wat weer oneindig veel opties met zich meebrengt. Kies voor een ontwerp die de volledige fles bedekt, of houd het klein met alleen het logo van je bedrijf. Als je hulp nodig hebt bij het realiseren van een design waar je tevreden mee bent, dan kan onze grafische afdeling je hierbij helpen.

Wat voor champagne is het?

De champagne die in je eigen ontwerp fles zit, is afkomstig uit Frankrijk. Uit het champagnehuis Baron Fuenté komt deze champagne. De champagne is soepel en goed in balans en is gemaakt van 70% Pinot Meunier en 30% Chardonnay. Het is een lichtgele champagne met hierbij een fijne mousse. Het heeft smaakvolle tonen van brioche, gekonfijt en gedroogd fruit. De geuren van deze champagne komen van lichte honing.

Fles champagne met bedrukking

Specificaties

Inhoud 75 CL

Downloads

Fles champagne met bedrukking

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering van de fles champagne:

Voor de bedrukking van de sleeve van deze fles champagne worden eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Fles champagne met bedrukking

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Fles champagne met bedrukking

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
50 € 29,99
150 € 28,99
300 € 27,99
500 € 26,99
1000 € 26,49
2500 € 25,99
5000 € 24,49
10000 € 23,99
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!