Filter

Wellness pakketten

Verwen personeel of zakelijke relaties in 2019 met een wellness kerstpakket. Wij hebben verschillende wellness pakketten in ons assortiment. Van een pakket voor alleen handverzorging tot een pakket om je gehele lichaam te laten stralen. Een wellness pakket is al per stuk te bestellen, maar kan ook in grote aantallen besteld worden. Hulp nodig bij het bestellen van een pakket? Neem gerust contact met ons op! Dan helpen wij je graag verder!

Er zijn geen producten vindbaar die overeenkomen met de selectie .

Een verwenpakket voor kerst 2019

Ben jij op zoek naar iets om weg te geven met de feestdagen? Zoek dan niet verder want onze spa geschenken zijn het cadeau om te geven.

De meeste pakketten worden vanaf 1 december uitgeleverd. In overleg kunnen wij mogelijk een eerdere afleverdatum realiseren. Ben je op zoek naar eerdere afleverdatum? Neem dan contact met ons op.

Van kleinere wellness pakketten van 2 producten tot een complete geschenkset van 5 producten, dat collega’s of klanten verwend worden is één ding dat zeker is. Een wellness cadeaupakket is ideaal om iemand volledig te laten ontstressen. De pakketten zijn samengesteld om je lichaam deels of volledig te gaan verzorgen. Jouw huid zal zich weer als herboren voelen. Daarnaast hebben wij ook pakketten beschikbaar die naast het lichaam ook een heerlijke geur voor in huis of op het kantoor achterlaat. In zo’n verwenpakket zitten namelijk nog producten in die ervoor zorgen dat er een aangename geur vrijkomt.

Verras iemand met een complete verzorgingspakket met frisse en fruitige geuren of kies voor de mysterieuze verleidelijke geurcombinatie met Blue Musk. Wanneer er vragen zijn, kunnen deze altijd vrijblijvend bij ons worden gesteld. Wij proberen je dan ten alle tijden goed advies te geven.

Wellness pakketten voor personeel of relaties

 Je bent op zoek naar een geschenk om collega’s of klanten te verassen. Dan is dit de plek voor jou. Wij hebben verschillende kerstpakketten om het lichaam de aandacht te geven die het verdient. Van pakketten voor handverzorging tot geschenksets voor lichaamsverzorging. Bekijk als onze pakketten en kijk welke het beste bij je personeel of relaties past.

Een wellness cadeaupakket is een perfecte manier om als blijk van waardering te geven. Vaak gaat het hierbij niet eens om de grootte van het geschenk maar om het idee. De wellness pakketten zijn dan ook nog eens goed gevuld met producten waar lang mee gedaan kan worden. Kom je er niet uit welk pakket je moet kiezen? Wij kunnen je altijd geheel vrijblijvend advies geven om je aan handje verder te helpen.