Filter

Wijnpakketten

Geef een wijnpakket cadeau tijdens de kerst. Bestel een witte wijnpakket of rode wijnpakket eenvoudig en snel bij Kerstgeschenken.nl. Het is mogelijk om de wijnkist te bedrukken. Daarnaast is er de mogelijkheid om een persoonlijke kaart toe te voegen aan de hals van de wijn.

  • 5 producten

Hoog naar laag sorteren

Wijnpakketten bestellen

Op zoek naar een uniek kerstpakket in 2019? Dan is een wijn cadeau pakket het geschenk om te geven bij de kerst. Ons wijn assortiment is zich steeds meer aan het uitbreiden, dit betekent dat de keuze voor verschillende soorten wijnen steeds groter aan het worden is. De wijnen worden geleverd in een houtenkist die volledig in huisstijl te bedrukken is. Maak de keuze tussen een rode- of witte wijn pakket inclusief bedrukking en een persoonlijk kaartje of kies voor een biowijn met een kerstboom. Je vindt het op Kerstgeschenken.nl.

Het is ook mogelijk om naar meerdere adressen te verzenden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan gerust een offerte aan. 

Wijnpakket voor de kerst geven

Verras collega's en/of relaties met een wijnpakket met de kerst. Geef een fles wijn cadeau om je waardering uit te spreken. Er is de keuze voor verschillende soorten overheerlijke wijnen, zo zijn er meerdere soorten witte- en rode wijnen. Daarnaast is er ook nog de onderscheidt tussen een kleine of een grote fles wijn. De kleine flesjes wijn hebben een inhoud van 187 ml per flesje en de grote flessen wijn hebben een inhoud van 750 ml. 

Ons wijnassortiment

In het assortiment zitten meerdere verschillende Zuid-Amerikaanse wijnen, voornamelijk uit Argentinië en Chili. De Argentijnse wijngaarden zijn voornamelijk op hoge hoogte, waar de Chileense wijngaarden zich bevinden aan de voet van het Los Andes gebergte. Bij de producten zijn de kleur- geur en proefnotities toegevoegd en daarnaast geven wij een aanrader bij welke soort gelegenheden en/of gerechten deze wijnen het beste passen. Onze wijnen zijn al vanaf 12 stuks te bestellen, maar het is daarnaast ook mogelijk om de wijnen in grote aantallen te bestellen.

Wijnpakketten laten bedrukken

Het unieke aan deze wijnpakketten is dat ze in een houtenkist verpakt worden. Het is mogelijk om deze houtenkisten full colour te laten bedrukken. Kies voor het logo van het bedrijf of laat een persoonlijke boodschap op de houtenkist bedrukken. Ideaal om je geschenk af te maken. Het is ook mogelijk om de dekselbedrukking te laten ontwerpen door onze grafische afdeling. Geef je wensen aan voor het ontwerp en wij kunnen dit voor je realiseren.

Naast het bedrukken van de houtenkist is het ook mogelijk om een persoonlijk kaartje aan de wijnfles toe te voegen. Maak het geschenk nog specialer door een boodschap toe te voegen aan dit grote kaartje. Dit kaartje wordt met een rode lint aan de wijnfles toegevoegd.

Advies bij het kiezen van een geschenk

Heb je hulp nodig bij het kiezen van een geschenk voor deze kerst? Wij staan voor je klaar. Met onze kennis en ervaring in de markt, proberen wij je zo goed mogelijk te helpen. Daarnaast kun je altijd contact met ons opnemen voor de mogelijkheden voor deze wijnpakketten.