• Kerstpakketten in alle soorten en maten
  • Magische service
  • Betrouwbare levering

Bedrukte fles wijn - Rood

Basisprijs per stuk € 11,99

Geef deze kerst een bedrukte fles rode wijn weg. De fles is van top tot teen volledig te bedrukken met een zelf aan te leveren ontwerp. Een uniek geschenk om weg te geven.

Bedrukte fles wijn - Rood

Rode wijn uit Zuid-Frankrijk

Geef een uniek geschenk weg aan personeel en relaties. Een volledig van boven tot onder te bedrukken fles rode wijn. Wat deze bedrukking zal worden, kan je geheel naar wens zelf ontwerpen. Het gaat hierbij dan ook om een full-colour bedrukking, dit maakt het mogelijk om elk ontwerp te kunnen realiseren. Het gaat hierbij niet om een rechtstreekse bedrukking op de fles maar om een bedrukking op een hoogwaardige sleeve. Deze sleeve zal vervolgens met een machine rondom de fles gedrukt worden. Voor de sleeve kan je zelf een ontwerp aanleveren of je kan dit uitbesteden aan onze grafische afdeling.

Wat voor een smaak heeft de rode wijn?

De rode wijn die in de te bedrukken fles zit is er eentje uit l'Aude en Herault. Het is een Merlot die haar oorsprong kent in het zuiden van Frankrijk. Doordat deze wijngaarden op twee hellingen liggen, wordt er erg veel zon opgevangen. Dit is dan ook een kenmerk van deze wijn. De smaak en aroma's van deze wijn zijn te danken aan rode bessen. De wijn heeft een kersenrode kleur. Combineer deze wijn met zachte kazen, stoofschotels, wildgerechten en gerechten met tomatensaus.

Bedrukte fles wijn - Rood

Specificaties

Inhoud 75 CL

Downloads

Bedrukte fles wijn - Rood

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering wijnfles met rode wijn:

Voor de bedrukking van de sleeve van deze wijn worden eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Bedrukte fles wijn - Rood

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Bedrukte fles wijn - Rood

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
50 € 11,99
150 € 10,99
300 € 9,99
500 € 9,49
1000 € 8,99
2500 € 8,49
5000 € 7,99
10000 € 7,49
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!