Leveringsvoorwaarden

De kosten van een bestelling dienen voor levering te zijn voldaan. Bij regelmatige bestellingen is het mogelijk om een debiteurennummer aan te vragen, waarmee op rekening kan worden gekocht.

Levertijden

'Wat is jullie levertijd?' is één van de meest gestelde vragen. Het is onmogelijk deze vraag eenduidig te beantwoorden. Zo kan de levertijd afhankelijk zijn van het bestelmoment, de productieplanning, omvang van de bestelling en uiteraard het betreffende product. Onze levertijd varieert van 1 tot 10 werkdagen. Wij kunnen de exacte levertijd van een specifiek blik altijd even voor je checken. Neem hiervoor contact met ons op.

Zijn de exacte aantallen nog niet duidelijk of is het ontwerp nog niet klaar? Geen probleem. De productie wordt pas in gang gezet nadat het ontwerp is ontvangen, gecontroleerd en je een akkoord hebt gegeven op de proefdruk. Tot die tijd kunnen aantallen nog gewijzigd worden.

Indicatie verzendkosten

Automatisch berekent onze webshop € 14,50 verzendkosten, dit is het basistarief.

Helaas is de webshop niet in staat om de omvang van een bestelling / totale gewicht van de zending te linken aan een pakketprijs. Volume pakketten leveren wij op een pallet (€ 57,50). Dit wordt berekend aan de hand van bestelaantal, omvang en totale gewicht.

Een pallet is dan voordeliger dan enkele losse pakketten, tevens voorkomt een pallet schade aan de levering! Aangepaste verzendkosten worden altijd handmatig bevestigd en gefactureerd.

Wil je een indicatie krijgen van de verzendkosten, vraag dan gerust een offerte aan. In de offerte vermelden wij de exacte verzendkosten.

Verzending is een belangrijk onderdeel van de levering. Hieraan besteden wij dan ook de grootste zorg. Onderstaand vind je een indicatie van de verzendkosten die wij voor de verschillende bezorgopties hanteren.

Bezorging op één adres

  • Een standaard verzending kost € 14,50 per levering.
  • Kwetsbare producten en volume pakketten worden verzonden per pallet. De verzendkosten hiervoor bedragen € 57,50.
Uiteraard stellen wij je nooit voor verrassingen en worden alle kosten overzichtelijk meegenomen in de offerte. Bezorging op meerdere adressen of buiten Nederland

De verzendkosten voor bezorging op meerdere adressen en/of buiten Nederland worden op aanvraag berekend en verwerkt in een offerte. Neem hiervoor contact met ons op. Dan kunnen wij op basis van jouw wensen een offerte opstellen.

Is je vraag niet beantwoord?

Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.
E-mail: verkoop@kerstgeschenken.nl
T: 078 890 77 66