Filter

Kerstpakketten 2019 bestellen

Ook in 2019 ga je weer op zoek naar een leuk en origineel kerstpakket. Wij voorzien je dit jaar graag van kerstpakketten en bieden je ruime keuze. Bekijk al onze kerstpakketten gevuld met de lekkerste snacks en dranken. Of kies voor een specifiek pakket, bijvoorbeeld biologisch of samengesteld uit bier. Je vindt het allemaal op kerstgeschenken.nl!

Wij leveren de meeste kerstpakketten uit vanaf 1 december. In overleg kunnen wij ook een eerdere afleverdatum realiseren. Neem dan even contact op. Als jij je bestelling plaatst krijg je altijd een bevestiging met de afleverdatum.

Ook bieden wij de mogelijkheid om naar meerdere adressen te verzenden. Vraag gerust een offerte aan om de mogelijkheden te verkennen. Meer dan eens doen wij zendingen naar een adressenbestand. Met onze kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat al je relaties op het juiste moment hun kerstgeschenk geleverd krijgen.

Kerst voor personeel of werknemers

Je wilt je werknemers, of personeel, dit jaar verrassen met een mooi kerstpakket. Dan ben je aan het juiste adres. Mooie, goed gevulde pakketten. Maar ook thematische pakketten. Je vindt ze terug in onze webshop.

Een kerstcadeau voor personeel is de ideale manier om je waardering te laten spreken. Of je nu gaat voor een bescheiden of een zeer uitgebreid pakket. Werknemers zullen er zeker blij mee zijn. Sterker nog, veel personeelsleden missen een kerstpakket wanneer het niet gegeven wordt. Kies zelf een geschenk dat aansluit op jouw budget. Genoeg keuze. Kom je er even niet uit? Dan helpen wij je graag verder met een, natuurlijk geheel vrijblijvend, goed advies.

Zeer luxe kerstpakketten

Ben jij een gulle kerstman? Dan zullen onze luxere pakketten jou wellicht aanspreken. We hebben luxe kerstpakketten die in een wat hoger prijssegment zitten. Speciaal voor de persoon die net wat meer geld wil uitgeven deze kerstdagen.