Filter

 • Kerstgeschenken in alle soorten en maten
 • Magische service
 • Betrouwbare levering

Snoep pakketten

Wil je aan personeel of relaties iets lekkers weggeven met de kerst? Dan zijn onze snoeppakketten een echte aanrader. Geef tijdens de feestdagen een snoeppakket weg. Deze pakketten zitten vol met lekkernijen die je gegarandeerd de koude nachten van de kerst doorbrengen.

 • 2 producten

 • Europallet Kerst Mini

  Europallet Kerst Mini

  Vanaf € 13,95 € 16,88 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • A Christmas carol - Medley melange

  A Christmas carol - Medley melange

  Vanaf € 4,60 € 5,57 incl. BTW
  Minimale afname: 25

Bestellen van snoeppakketten

Ben je een echte snoep, koek en chips liefhebber? Kies er dan in 2023 voor om een heerlijk uitgebreid snoeppakket weg te geven met de kerst. Door de grote diversiteit in onze pakketten is de kans groot dat er een pakket voor jou bij zit.

De inhoud van deze snoeppakketten verschilt per pakket, zo zit er dus altijd wat voor jou tussen. Naast deze snoep pakketten hebben we ook nog andere soorten pakketten samengesteld, bijvoorbeeld duurzame kerstpakketten of budget kerstpakketten. Bekijk deze in onze shop.

Levering van de snoeppakketten

Onze snoeppakketten kunnen vanaf 1 december uitgeleverd worden. Dat betekent dat het ook al in het begin van december geleverd kan worden. Misschien is het in overleg mogelijk om een eerdere afleverdatum te realiseren. Daarvoor kan contact met ons opgenomen worden.

Verras personeel of relaties met een snoeppakket

Je bent op zoek naar een snoeppakket voor de kerst om personeel of relaties mee te verassen. Dan ben je bij Kerstgeschenken.nl op de juiste locatie. Wij hebben naast onze bier-, BIO- en wellness pakketten ook diverse snoeppakketten. Geef je werknemers of vrienden de waardering die ze verdienen en geef ze een geschenk. Een kerstpakket is namelijk de manier om te laten zien wat ze voor je betekenen. Daarnaast kan je met een snoeppakket bijna niet de fout in gaan doordat deze pakketten zo goed gevuld zijn, zit er voor iedereen wel wat lekkers in. Zo zitten er in de snoeppakketten zowel hartige, zoete als zoute producten in.

Ook leuk om weg te geven; Snackpakketten »

Ons snoepakketten assortiment

Wij hebben in ons snoeppakketten assortiment verschillende soorten pakketten zitten! Deze pakketten zitten vol met smakelijke lekkernijen en diverse dorstlessers. Voorbeelden van merken die in deze snoeppakketten te vinden zijn Doritos, Mars, Venco, Coca-Cola en Lays. Elk pakket is verschillend, origineel en erg leuk om weg te geven.

Advies bij het kiezen van snoeppakketten

Ben je geïnteresseerd om één van onze snoeppakketten te bestellen voor je werknemers of relaties? Heb je hulp nodig bij het kiezen voor een pakket die bij je past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij proberen je zo goed mogelijk advies geven. Gezamenlijk kunnen wij het snoeppakket vinden die voldoet aan je wensen.