Filter

Kerstcadeau's

Geef met kerst iets weg aan personeel of relaties. De kerst komt er weer aan en dat betekent tijd om te laten zien wat mensen voor je betekenen. Wij hebben een ruim assortiment in verschillende soorten kerstcadeaus, genoeg keuze dus! Vragen over onze kerstcadeaus? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

  • Producten 1-24 van 73

Hoog naar laag sorteren

Bestellen van kerstcadeaus

Voor je kerstgeschenken ben je ook in 2019 bij kerstgeschenken.nl op de juiste plaats. Wij hebben een grote variatie aan kerstcadeaus beschikbaar om te geven tijdens de kerst. Van een kerstboek met lekkers tot een Witte Kerst bluetooth speaker, voor iedereen zitten er kerstcadeaus bij. Het is daarnaast ook mogelijk om bijna alle geschenken te bedrukken of te personaliseren.

Van grote geschenken tot kleine kerst bedankjes, voor elk budget is er een passend kerstcadeau. Kijk rond in ons assortiment en bedenk hoe je je waardering kunt doen blijken voor collega’s en klanten.

Verras met een kerstcadeau

Op zoek naar iets om te geven aan je werknemers of andere relaties? Wij hebben verschillende soorten kerstcadeaus om te geven om je waardering te doen blijken. Het is de ideale manier om te laten zien wat ze voor je betekenen. Maak de keuze voor een kleinigheidje of pak uit met één van onze grotere kerstcadeaus om weg te geven. Hoe groot het cadeau ook is, de ontvanger zal het zeker gaan waarderen!

Ons kerstcadeau assortiment

Wij hebben een uitgebreid assortiment voor kerstcadeaus. Van een oliebollen pakket tot theedozen tot een picknickset er is erg veel variatie bij het uitzoeken van kerstcadeaus. Daarnaast is er voor zowel een laag- als hoog budget genoeg keuze voor kerstcadeaus. Het is ook vaak mogelijk om deze kerstcadeaus te laten bedrukken met je eigen ontwerp of een ontwerp die door ons gemaakt is.

Mogelijk per post te versturen

Het is bij meerdere kerstcadeaus mogelijk om het geschenk per post naar verschillende adressen te sturen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden wat betreft zendingen naar meerdere adressen.

Kerstcadeaus laten bedrukken

Bij de meeste kerstcadeaus is het mogelijk om een personalisatie toe te voegen. Zo kunnen veel producten bedrukt worden met bijvoorbeeld een logo of bedrijfsnaam. Aan andere producten kunnen persoonlijke kaartjes met een persoonlijke boodschap worden toegevoegd, deze boodschap kan zelf bepaald worden. Je kan ervoor kiezen een eigen ontwerp op te sturen om te laten bedrukken, maar het is ook mogelijk om onze grafische afdeling het ontwerp te laten maken. Wanneer je ervoor kiest om onze grafische afdeling het ontwerp te laten maken dan kan je je wensen aan deze afdeling doorgeven. Wij proberen dan geheel naar je wens een ontwerp te maken.

Advies bij het geven van kerstcadeaus aan relaties

In gedachte om tijdens de feestdagen een geschenk aan werknemers of relaties te geven? Dan zijn kerstcadeaus een echte aanrader. Door de grote variatie in het assortiment is de kans groot dat er iets voor je bij zit. Heb je vragen of advies nodig bij het geven van kerstcadeaus aan relaties? Wij helpen je graag! Neem vrijblijvend contact met ons op voor kerstgeschenkadvies op maat.