Filter

 • Kerstgeschenken in alle soorten en maten
 • Magische service
 • Betrouwbare levering

Eindejaarspakketten

Een eindejaarspakket weggeven als geschenk aan werknemers of relaties om je waardering zichtbaar te maken? Wij hebben een ruim assortiment met luxe eindejaarspakketten die vol zitten met diverse heerlijke lekkernijen en kerstcadeaus. Bestel online een eindejaarspakket en krijg ze in de decembermaand uitgeleverd!

 • 4 producten

 • Gouden Prosecco met zaktag

  Gouden Prosecco met zaktag

  Vanaf € 6,45 € 7,80 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Houten kistje met prosecco en Fortune Cookies

  Houten kistje met prosecco en Fortune Cookies

  Vanaf € 13,80 € 16,70 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Wijnkist met Choco kerstballen en wijn

  Wijnkist met Choco kerstballen en wijn

  Vanaf € 24,95 € 30,19 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Little Christmas

  Little Christmas

  Vanaf € 10,95 € 13,25 incl. BTW
  Minimale afname: 25

Eindejaarspakket bestellen in 2023

Het geven van een eindejaarspakket, naast of in plaats van een kerstpakket, gebeurd steeds vaker en ook dit jaar hebben wij de leukste pakketten beschikbaar om jouw personeel of relaties te verassen. De eindejaarspakketten zitten vol met verschillende lekkernijen, maar in de meeste pakketten zitten er ook nog andere handige toevoegingen in. Zo zit er in het ene pakket een trolley en in een andere weer een deken. Afhangend van je wensen zit er ook voor jouw personeel een pakket bij die geschikt is om weg te geven.

De pakketten verschillen in prijs en grootte, dit maakt de eindejaarspakketten beschikbaar voor bedrijven met een laag- en hoogbudget. Pak jij dit jaar uit met een pakket inclusief koelbox of houd je het liever iets kleiner met een snoeppakket.

Levering van de eindejaarspakketten

De levering van deze eindejaarspakketten kan vanaf 1 december plaatsvinden. Kies ervoor om de pakketten aan het begin van december al te ontvangen, of plan het dichterbij het einde van het jaar. Vraag een offerte aan en kies de gewenste leverdatum van de pakketten.

Werknemers en relaties verrassen met een eindejaarspakket

Het verrasen van werknemers en relaties in de decembermaand is erg gemakkelijk bij Kerstgeschenken.nl. Kies je bij het geven van een pakket voor het einde van het jaar voor een pakket vol met lekkernijen of eentje met andere bruikbare producten. 

Onze pakketten voor het einde van het jaar

Voor het einde van het jaar hebben we verschillende pakketten samengesteld die je kan weggeven. Doordat al onze pakketten vol zitten met diverse lekkernijen is het een zeer geschikt geschenk om weg te geven. Met ongeveer 40 verschillende eindejaarspakketten is de keuze erg groot. Laat je alvast lekker maken door alle pakketten die je aanspreken te bekijken. Bij alle pakketten staat er bij de omschrijving welke producten er in zitten. Zo heb je een duidelijk overzicht van wat voor lekkernijen je weggeeft. 

Hulp bij het kiezen van een eindejaarspakket

Heb je vragen of advies nodig over de verschillende eindejaarspakketten? Wij van kerstgeschenken.nl staan voor je klaar om je van de informatie te voorzien die je nodig hebt. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we samen een pakket gaan vinden die jij aan het einde van het jaar aan je personeel of relaties kunt weggeven.