Wanneer je via Kerstgeschenken.nl een bestelling wilt plaatsen of een betaling wilt doen helpen wij je hier graag bij. Natuurlijk kun je altijd contact opnemen met onze medewerkers, maar op deze pagina worden veel van je vragen over bestellen en betalen al beantwoord.

Online een bestelling plaatsen

Via onze webshop kun je eenvoudig en snel online een bestelling plaatsen. Zoek naar het kerstgeschenk dat voldoet aan jouw wensen en eisen. Gebruik de opties om personalisering en eventueel vulling door te geven. Vervolgens kun je jouw bestelling plaatsen. Betalen kan op diverse manieren. Natuurlijk online, wel zo snel mogelijk. Maar je kunt ook kiezen voor een overboeking. Kom je er niet helemaal uit? Neem gerust contact op, wij helpen je graag en nemen ook telefonisch gewoon jouw order aan.

Een offerte aanvragen

Natuurlijk is het mogelijk om eerst een offerte te ontvangen. Op basis van de offerte kun je een goede overweging maken. Je kunt wederom via de website het offerteaanvraagformulier invullen, dit vind je terug op de productpagina's. Maar ook voor ene offerte kun je contact opnemen.

Artikelinformatie

Bij ieder geschenk op onze website proberen wij zo veel mogelijk informatie over het product te geven. Diverse opties, mogelijkheden tot personalisering en eventueel vulling van het geschenk.

Heb je een kerstgeschenk op het oog maar kom je er niet uit met de geboden opties? neem even contact op! Dan denken wij graag met je mee.

Minimale afname

Wij werken met een minimale afname. Deze verschilt per product en is afhankelijk van diverse factoren.

Aanlevering bestanden

Wij vragen je om jouw drukwerkbestanden op te slaan als PDF, Ai, PSD of Jpeg. Voor PSD en JPG bestanden geldt een minimale resolutie van 300 DPI. Wanneer je een PDF of Ai bestand aanlevert zorg dan dat je afbeeldingen ingesloten zijn en de tekst is omgezet naar lettercontouren.

Wij kunnen je ook helpen bij het opmaken van je drukwerk. Wanneer je zelf niet over de mogelijkheid beschikt om een ontwerp of drukwerkbestand te maken kunnen wij je dit uit handen nemen. Op basis van jouw wensen en/of huisstijl maken onze grafische experts een prachtig ontwerp.

Voordat wij overgaan tot productie sturen wij altijd eerst een digitale drukproef. Pas wanneer jij akkoord hebt gegeven op deze drukproef zullen wij jouw bestelling gaan maken. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Orderbevestiging

Wanneer je een bestelling plaatst krijg je automatisch een orderbevestiging. Onze medewerkers geven de bestelling vervolgens nog persoonlijke aandacht en binnen 24 uur na je bestelling ontvang je van hun een orderbevestiging en factuur. Wij vragen je om deze altijd goed te controleren.

Betalen

Wanneer je online je betaling doet dan wordt deze snel én veilig afgehandeld via Multisafepay. Wij bieden je diverse betaalmethodes aan waaronder Ideal, Visa, Mastercard, Paypal, American Express en Mistercash. Je kunt ook op factuur betalen. Wij leveren altijd pas na ontvangst van de betaling.
Bestaande en terugkerende klanten kunnen de mogelijkheid krijgen om op rekening te betalen. Neem contact op met onze medewerkers. De betalingstermijn en leveringsvoorwaarden worden persoonlijk met jou afgestemd.

Vragen aan onze verkoopmedewerkers?

Heb je vragen over bestellen, betalen of andere vragen over onze producten? Schroom niet en neem gerust contact op met onze medewerkers van de verkoopafdeling. Met enthousiasme, kennis van zaken en een grote service helpen zij je graag.

  • Mail: verkoop@kerstgeschenken.nl
  • Tel: 078-8907766

Vragen over facturen of betalingen

  • Mail: facturen@kerstgeschenken.nl
  • Tel: 078 699 08 41