Kerststol - klein

Basisprijs per stuk € 6,45

Vers op bestelling gebakken: een heerlijke kerststol. Geleverd in prachtige kerstdoos waaraan je een persoonlijke draai kan geven.

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Kerststol - klein

Kerststol met gepersonaliseerde luxe doos bestellen?

Schenk al diegene die daarbaar voor je zijn deze feestdagen een verukkelijke én gepersonaliseere kerststol. Perfect voor bij de koffie of het kerstbontbijt!

Deze kerststollen zijn van hoge kwaliteit, de kerstollen die je in de supermarkt vind zijn er niks bij. De stollen worden op bestelling vers voor je gebakken en zo snel mogelijk afgeleverd op bestelling. Je proeft het verschil!

De kerststol heeft de naam 'klein' maar weegt toch al snel 500 gram. Hij wordt geleverd in speciaal ontworpen kerstdoos in een feestelijke rode kleur. De doos op zichzelf ziet er natuurlijk al prachtig uit, maar het is natuurlijk veel mooier als je er een persoonlijke draai aan toevoegt. Dat kan met een prachtige en grote sticker, deze kan je helemaal zelf ontwerpen of laten ontwerpen. We helpen je graag verder!

Voor de liefhebbers van de kerststol hebben wij naast dit formaat ook nog een groter formaat, van wel 1000 gram! Deze vind je hier!

Kerststol - klein

Specificaties

Gewicht 500 gram
Inhoud 500 gram kerststol
Houdbaarheid 2 weken
Kerststol - klein

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van de stickers wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Kerststol - klein

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 6,45
250 € 6,25
500 € 5,99
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!