• Kerstpakketten in alle soorten en maten
  • Magische service
  • Betrouwbare levering

Bedrukte fles wijn - Wit

Basisprijs per stuk € 11,99

Een kerstgeschenk geven tijdens speciale gelegenheden. Geef een fles wijn met volledig zelf te ontwerpen eigen bedrukking weg aan collega's, klanten of andere relaties. Het is een sierlijke Chardonnay-Viognier welke een bleek gouden kleur heeft.

Bedrukte fles wijn - Wit

Witte wijn met eigen bedrukking als geschenk geven

Een fles witte wijn met een geheel eigen design. Geef het weg als een geschenk bij een speciale gelegenheid of als blijk van waardering voor de ontvanger. De fles kan volledig worden bedrukt en elk ontwerp is dan ook mogelijk. De bedrukking komt op een hoogwaardige sleeve welke om de fles gedrukt wordt. Dit zorgt dan ook voor een geweldig resultaat. 

Laat de sleeve bedrukken met een ontwerp die je zelf kan aanleveren. Laat een speciale gelegenheid nog bijzonderder te maken door een uniek geschenk hierij te geven. Hulp nodig bij het maken van een ontwerp voor je bedrijf? Laat dan onze grafische afdeling aan de slag gaan met het maken van een ontwerp geheel naar de wensen die je hierbij hebt.

Welke witte wijn gebruiken wij?

Het is een frisse witte wijn, waarbij de druiven met zorg zijn geselecteerd. Het is een bleek gouden Chardonnay-Viognier wijn. Het kent de aroma's van witte bloemen, delicaat fruit en hazelnoten. De smaak komt samen door het frisse van appels, abrikozen en hints van amandelen. Een aanrader is om deze wijn te drinken naast vis of wit vlees.

Bedrukte fles wijn - Wit

Specificaties

Inhoud 75 CL

Downloads

Bedrukte fles wijn - Wit

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering fles witte wijn:

Voor de bedrukking van de sleeve van deze wijnfles worden eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Bedrukte fles wijn - Wit

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Bedrukte fles wijn - Wit

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
50 € 11,99
150 € 10,99
300 € 9,99
500 € 9,49
1000 € 8,99
2500 € 8,49
5000 € 7,99
10000 € 7,49
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!