3 leuke kerstattenties voor personeel en klanten

3 leuke kerstattenties voor personeel en klanten

Kerst is een tijd van geven en ontvangen. Voor bedrijven is het een kans om je personeel en klanten te bedanken voor hun harde werk en loyaliteit. Een leuke kerstattentie voor personeel en klanten is een mooi gebaar waarmee je laat zien dat je om hen geeft.

Kerstattenties voor personeel en klanten bestaan er in alle soorten en maten. Omdat je niet vroeg genoeg in de kerstsfeer kunt komen kijken we alvast vooruit naar kerstattenties voor personeel en klanten die jij in kunt zetten als bedankje met kerst. Hiermee kun je je personeel en klanten optimaal verrassen met een prachtige kerstattentie tijdens de feestdagen.

KerstpakkettenKerstpakketten

Een origineel en rijkelijk gevuld kerstpakket valt altijd in de smaak en wordt altijd erg goed ontvangen. Kerstpakketten voor personeel en klanten kun je bestellen in alle soorten, maten, smaken en thema's. Zo kun je altijd een kerstattentie voor je personeel en jouw klanten cadeau doen dat aansluit bij jouw onderneming.

Wil je dat jouw kerstpakket extra goed wordt ontvangen? Kies er dan voor om een persoonlijke kaart te verstoppen in het kerstpakket. Op deze persoonlijke kaart drukken we een uniek ontwerp in de huisstijl van jouw organisatie samen met een persoonlijke boodschap.

Kerstpakketten binnen budget?

Vaak kloppen klanten bij ons aan met de wens een mooi en persoonlijk kerstpakket te bestellen en werken ze vanuit een budget. Dit hebben we een stuk makkelijker voor je gemaakt. Surf direct naar onze kerstpakketten van 10 euro, of kies in ons kerstpakketten menu voor een hoger budget, zoals 15, 20, 25 of 50 euro!

Brievenbus kerstgeschenkenBrievenbus kerstgeschenken

Wil je met zo min mogelijk moeite een leuk geschenk weggeven? Ga dan voor een brievenbus kerstpakket. De pakketten in postgeschikte verzenddoosjes passen precies door de brievenbus. Hierdoor hoef je niet bij al je klanten langs te gaan om een kerstattentie uit te delen. Ook als je personeel op verschillende vestigingen werkt en dus niet altijd op hetzelfde kantoor aanwezig is zijn kerstattenties via de brievenbus de ideale oplossing.

Het enige wat je hoeft te doen is een leuk geschenk uit te kiezen en jouw adressenbestand te uploaden. Wij verzorgen vervolgens het hele verzendproces. Zo kan je rustig achterover zitten en genieten van de feestdagen.

Chocolade kerstgeschenkenChocolade kerstgeschenken

Met chocolade scoor je altijd! Dat is iets wat wij bij kerstgeschenken.nl na decennia ervaring met zekerheid kunnen zeggen; want, wie houdt er nou niet van heerlijke Belgische chocolade. Het is dus zeker ook een aanrader om een kerstattentie voor personeel en klanten te bestellen waar chocolade in zit verwerkt of verstopt.

Op kerstgeschenken.nl bestel je de allerleukste kerstgeschenken gevuld met chocolade. Bovendien kun je ze altijd personaliseren naar wens een unieke bedrukking en een persoonlijke boodschap.

Kerstattentie voor personeel en klanten - Advies

We hopen dat deze tips het geven van een kerstattentie voor personeel en klanten een stukje makkelijker heeft gemaakt. Heb je nog vragen over onze producten, services of mogelijkheden? Neem dan vooral eens contact op met onze ervaren geschenkexperts. We staan voor je klaar!