3 leuke kerstattenties voor personeel en klanten

3 leuke kerstattenties voor personeel en klanten

Voordat je het weet staat de mooiste tijd van het jaar weer voor de deur: kerst. Omdat je niet vroeg genoeg in de kerstsferen kan komen kijken we alvast vooruit naar kerstattenties voor personeel en klanten. Hiermee kan je jouw personeel en klanten optimaal verrassen in de decembermaand.

Kerstattenties via de brievenbus

Wil je met zo min mogelijk moeite een leuk geschenk weggeven? Ga dan voor een brievenbus kerstpakket. De pakketten in postgeschikte verzenddoosjes passen precies door de brievenbus. Hierdoor hoef je niet bij al je klanten langs te gaan om een kerstattentie uit te delen. Ook als je personeel op verschillende vestigingen werkt en dus niet altijd op hetzelfde kantoor aanwezig is zijn kerstattenties via de brievenbus de ideale oplossing. Het enige wat je hoeft te doen is een leuk geschenk uit te kiezen en jouw adressenbestand te uploaden. Wij verzorgen vervolgens het hele verzendproces. Zo kan je rustig achterover zitten en genieten van de feestdagen.

kerstattentie personeel brievenbus

Mini kerstbomen

Kerst is pas echt kerst als de kerstboom opgetuigd is. Waar we in de decembermaand bij mensen thuis overal lampjes, slingers en versiering zien, merken we dat bij veel bedrijven de kerstsfeer op kantoor een beetje achterblijft. Met mini kerstbomen voor op kantoor is dit verleden tijd. Deze boompjes passen perfect op het bureau van je medewerkers. Het leuke aan de boompjes is dat ze ook nog is te versieren zijn met slingers, kerstballen en lampjes. Zo zijn jouw collega’s meteen klaar voor Kerstmis.

mini kerstbomen

Exclusieve kerstgeschenken

Die kerstpakketten en drankgeschenken kennen we inmiddels wel. Maar wil je dit jaar met een origineel geschenk op de proppen komen? Denk dan out-of-the-box en ga voor exclusieve kerstgeschenken. Deze geschenken vallen écht op en zullen dus nog lang in de herinnering van de ontvanger blijven hangen.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een inklapbare barbecue? In eerste instantie past dit totaal niet bij kerst, maar juist deze barbecue is ideaal voor een gezellige winter/kerstbarbecue. Stook het vuurtje lekker op, leg er een heerlijk stuk vlees op en drink er een gluhweintje bij. Heerlijk! Bij kerstgeschenken.nl krijgen we meteen zin in de winter!

kerstattenties voor personeel en klanten

We hopen dat deze tips het geven van een kerstattentie voor personeel en klanten een stukje makkelijker heeft gemaakt. Rest ons niets anders dan je een hele fijne kerst te wensen!