5 redenen waarom een kerstcadeau goed is voor de moraal van je werknemers

5 redenen waarom een kerstcadeau goed is voor de moraal van je werknemers

Kerst is een tijd van gezelligheid en verbondenheid. Het is een tijd om na te denken over wat je belangrijk vindt in het leven en om de mensen om je heen te waarderen. Ook voor werkgevers is kerst een belangrijke periode. Het is een kans om je werknemers te bedanken voor hun harde werk en om je waardering te tonen. Een kerstcadeau, bijvoorbeeld een persoonlijk kerstcadeau door de bus, is een mooie manier om dit te doen.

Kerstcadeau personeel / werknemers

Met een kerstcadeau kun je de moraal van je werknemers op verschillende manieren verhogen. We geven je 5 redenen waarom:

1. Spreek waardering uit

Met een persoonlijk kerstcadeau laat je zien dat je je werknemers waardeert voor hun harde werk en inzet. Zo laat je zien dat je ze belangrijk vindt en dat je hun bijdrage aan het bedrijf enorm op prijs stelt.


kerstgeschenken via de post

2. Sfeerverhogend

Met een origineel kerstcadeau kan je de sfeer op de werkvloer verhogen. Een positieve sfeer op de werkvloer maakt het werk niet alleen leuker, maar zorgt er ook voor dat mensen harder werken. Werknemers voelen zich namelijk meer gewaardeerd en gerespecteerd. Een sfeerverhogend kerstcadeau leidt tot een hogere productiviteit, een betere werksfeer en een lager ziekteverzuim.


kerstcadeau motiveren personeel

3. Motiverend

Een kerstcadeau werkt niet alleen sfeerverhogend, maar ook motiverend. Doordat je werknemers zich meer gewaardeerd voelen worden ze ook meer bereid om een stapje extra te zetten voor de zaak. Zo kan je dus je medewerkers motiveren met een kerstcadeau.


4. Band versterken

Wil je de loyaliteit en retentiegraad van je werknemers verhogen? Dit kan je op een leuke manier doen door je personeel te verrassen met een origineel en persoonlijk kerstcadeau. Deze worden altijd erg goed ontvangen en dit versterkt de band tussen het personeel en jouw bedrijf.


5. Stimuleer creativiteit en productiviteitMerci als kerstkaart

Een leuk kerstcadeau is een bron van inspiratie en motivatie voor je personeel. Een kerstcadeau geeft je personeel een boost en zet ze aan om nieuwe uitdagingen aan te gaan en hun doelen na te streven. Je spreekt hiermee vertrouwen en geloof uit naar je personeel en dat je hun potentieel ziet. Dit werkt als een stimulans voor de creativiteit en productiviteit.


Kerstcadeaus voor personeel bestellen

Op zoek naar het perfecte kerstcadeau voor jouw personeel? Bekijk dan onze kerstgeschenken. Hier vind je een groot en origineel assortiment kerstgeschenken die je direct kunt bestellen, inclusief personalisatie. We bieden kerstgeschenken aan in alle soorten en maten en prijsklassen. Zo is er dus altijd een geschenk dat past bij jouw bedrijf en personeel!

Hieronder staan een paar leuke ideeën voor kerstcadeaus die jij in kunt zetten om het moraal van je werknemers te verhogen.

Jij bent goud waard!jij bent goud waard

Een prachtige boodschap voor je medewerkers: "Jij bent goud waard". Deze heerlijke chocolade goudstaven worden verpakt in een prachtig bedrukt verzenddoosje. In het doosje komt een kaart die jij kunt personaliseren met een eigen ontwerp en persoonlijke boodschap. Het verzenddoosje is naar verschillende adressen te versturen, bijvoorbeeld naar de adressen van jouw werknemers.


wijnkist voor personeel

Bedrukt wijnkistje met prosecco en Fortune Cookies

Een bedrukte wijnkist is niet alleen heel stijlvol, maar ook enorm leuk om te ontvangen. Dit wijnkistje wordt gevuld met houtwol, prosecco naar keuze en persoonlijke fortune cookies. De bedrukking op de kist kan je helemaal zelf invullen.