De grootste kerstmarkten van Europa

De grootste kerstmarkten van Europa

Gezelligheid, sfeervolle verlichtingen en de mooiste kraampjes, dit ga je gegarandeerd ervaren bij de grootste kerstmarkten van Europa. Kom alvast in de stemming voor de kerstperiode door te kijken naar een aantal van de grootste kerstmarkten van Europa.

1.  Kerstmarkt in Wenen

Wenen kerstmarkt Eén van de meest magische kerstmarkten is de kerstmarkt in Wenen. Deze markt begint op 14 november 2019 en staat er tot 6 januari 2020. Tijdens deze periode is de prachtige hoofdstad van Oostenrijk volledig omgetoverd. In Wenen is er niet sprake van één markt maar van meerdere kerstmarkten over de stad verspreidt. Zo is er de Schloss Schönbrunn, Wiener Christkindlmarkt en de Weihnachtsmarkt am Spielberg. Deze markten verschillen veel met elkaar en voor ieders wil is er wel iets beschikbaar.

2. Kerstmarkt in Praag

Ook Praag wordt richting de kerst volledig omgetoverd met meerdere markten door de stad verspreidt. De grootste kerstmarkten in Praag zijn te vinden bij het Oude Stadsplein en het Wenceslasplein. De gebouwen door de stad zijn volledig versierd met kerstversieringen en verlichtingen. Daarnaast staat het boordevol met kraampjes met heerlijke streekproducten. De grootste bezienswaardigheid in de hoofdstad van Tsjechië is de gigantische kerstboom die te vinden is bij het Oude Stadsplein. De kerstmarkt in Praag 2019 start op 1 december en duurt tot 6 januari 2020.

3. Kerstmarkt in Frankfurt

grootste kerstmarkt in Frankfurt Eén van de oudste en grootste kerstmarkten van Europa is de markt in Frankfurt. De sfeervolle markt in Duitsland staat bekend als een van de oudste van Duitsland. Hiernaast is de grootte van de kerstmarkt enorm, namelijk maar liefst 240 kraampjes. Deze gezellige kerstmarkt in ons buurland bevat velen kraampjes met eten en ambachten. Een echte aanrader bij deze kerstmarkt is het gezellige Römerberg en de enorme kerstboom die te vinden is bij Paulsplatz. Frankfurt opent haar deuren met de kerstmarkt op 25 november en eindigt op 22 december 2019.

4. Kerstmarkt in Kopenhagen

In Denemarken bevindt zich ook één van de grootste kerstmarkten van Europa. De kerstmarkt in Kopenhagen is een echte toeristentrekker, met name de Tivoli kerstmarkt. Deze Tivoli kerstmarkt heeft een grote kunstkerstboom van maar liefst 12 meter hoog! Daarnaast zijn er zeker 50 kerstkraampjes met verschillende lekkernijen en producten die leuk zijn om mee naar huis te nemen. De kerstmarkt in Kopenhagen gaat van start op 16 november 2019 en als geweldige afsluiter, het vuurwerk op 31 december.

Verras personeel of relatie met een geschenk

Een andere manier om echt in die kerstsfeer te komen is door te gaan kijken naar kerstgeschenken. Verras vriend, familie of collega’s met kerstcadeaus. Laat je waardering spreken met een geschenk. Wij hebben verschillende kerstpakketten waar werknemers zeker blij mee gaan worden, van bierpakketten tot wellness pakketten, we hebben het allemaal.