De ''Pieken met Kerst'' show 2019 in Gouda, ben jij erbij?

De ''Pieken met Kerst'' show 2019 in Gouda, ben jij erbij?

Het "Pieken met Kerst" event van Fortune Factory is terug! Het programma van vorig jaar in het monumentale theater ‘t Pand in Gorinchem, waarbij Thijs Lindhout de show verzorgde, krijgt in 2019 een vervolg. Dit jaar is met “Goudasfalt” in Gouda een unieke locatie gekozen. Het rauwe, industriële karakter van Goudasfalt, vormt op vrijdag 29 november het perfecte decor voor de show van Hans en Steven Kazàn. In augustus wist het goochelduo  met hun optreden op Lowlands nog een onvergetelijke indruk achter te laten.

NETWERKEN

In een relaxte Christmas setting socializen met collega's, vrienden of nieuwe connecties. Geniet van het Hollandse stamppotten buffet. Kruip gezellig rond een van de vuurplaatsen of verwarm je aan de Glühwein bar. Bezoek de Goudse Bierbrouwerij die tevens op het terrein is gevestigd. Tijdens een proeverij in het theater kom je alles te weten over het brouwproces.

KampvuurDrink

VEROVEREN EN BETOVEREN

Met flink wat humor & magie geven Hans & Steven Kazàn je tips en trics waarmee jij de magische transformatie maakt naar een heuse klantmagneet. Volgens Hans Kazàn zelf draait het er in het leven niet om wat je doet, maar vooral hoe je het doet. Kazàn kan kan putten uit een schat aan ervaring, als entertainer, goochelaar en ondernemer. De show verzorgt hij niet alleen. Zijn zoon Steven Kazàn heeft zelf op Social Media een ruime en unieke fanbase opgebouwd. Dit doet hij met ludieke filmpjes, ook in de show zal hij de komische noot zijn. Geniet in het theater na van een borrel en live muziek, of speel mee met Het Pieken met Kerstspel.

VOOR WIE?

Voor iedereen actief bij een bedrijf of organisatie. Ontvangst en netwerken vanaf 17:00 uur.

PIEKEN MET KERSTSHOW

Op vrijdag 29 november 2019 Incl. * bierproeverij en uitleg * winterbuffet * drankjes tijdens buffet * show Hans en Steven Kazàn * afterparty inclusief live muziek Aanwezig zijn tijdens de Pieken met Kerstshow van Fortune Factory op 29 november? BESTEL JE TICKETS ONLINE »   Op woensdag 27 november 2019 Show Hans en Steven Kazàn op 27 november (zonder eten/drinken) bespreek je kaarten via www.theaterbakkerheij.nl Theaterbakkerheij