Duurzame geschenken weggeven met kerst

Duurzame geschenken weggeven met kerst

Duurzaamheid wordt alsmaar belangrijker. We besteden steeds meer tijd, moeite en geld aan het verduurzamen van ons huishouden en het milieu. Deze ontwikkeling zal zich de komende jaren alleen maar verder ontplooien. Speel hier met kerst slim op in met je bedrijf en geef duurzame kerstgeschenken weg.

Wat is een duurzaam kerstgeschenk?

Kerstboom in geschenkdoos

Duurzame kerstgeschenken zijn enorm in trek en met goede reden. Er zal in de toekomst alleen maar meer aandacht en waardering zijn voor bedrijven en organisaties die laten zien dat ze duurzaam bezig zijn. Gebruik kerst dan ook om een mooi en duurzaam kerstgeschenk weg te geven. Zo spreek je op een mooie manier waardering uit tegenover personeel en zakelijke relaties. Maar daarnaast spreek je ook op een subtiele en betekenisvolle manier uit dat je voor een 'groene' toekomst staat. Zo werk je meteen aan het positieve imago van je bedrijf/organisatie. Deze eigenschappen hebben duurzame kerstgeschenken:
  • Gemaakt met aandacht voor mens, milieu en economie
  • Dragen niet/zo min mogelijk bij aan de uitputting van de aarde
  • Dragen bij aan een leefbare toekomst m.b.t. klimaatverandering
  • Geproduceerd met zo min mogelijk uitstoot
  • Zo min mogelijk verspilling van grondstoffen en zoet water
  • Geen uitbuiting en schendingen van mensenrechten.

Hoe maken wij onze geschenken duurzaam?

Duurzaamheid

We streven ernaar de wereld te verbeteren, dit doen we mede door aandacht te besteden aan duurzaamheid. Onze duurzame kerstgeschenken zijn met dit in gedachte samengesteld. Zo hebben we een mooi aanbod duurzame geschenken gecreëerd waar je altijd een mooi duurzaam geschenk uit kunt bestellen. Hoe wij ervoor zorgen dat onze geschenken écht duurzaam zijn vind je hieronder.

1. Gebruik van duurzame productenBoom in glazen tube

De producten en pakketten die wij als duurzaam aanbieden hebben meerdere eigenschappen gemeen. Het belangrijkste is dat de producten die je kan bestellen of in het pakket zitten duurzaam van aard zijn. Dit houdt in dat de producten geproduceerd zijn met aandacht voor mens, milieu en klimaat. Naast de herkomst van de producten zijn de producten zelf ook belangrijk. Duurzaamheid houdt namelijk ook in dat het product vaker gebruikt kan worden, een lange levensduur heeft en/of gerecycled kan worden. Onze duurzame producten zijn dus geen zeker geen wegwerp producten!

2. Inzetten van natuurvriendelijk verpakkingsmateriaal

Een verpakking waar veel plastic is logischerwijs slecht en zorgt voor veel slecht afval. We verpakken onze kerstcadeaus en pakketten daarom in herbruikbaar verpakkingsmateriaal. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een mooie kartonnen of blikken verpakking. Deze 2 materialen zijn ideale verpakkingsmaterialen en zijn beiden enorm goed te hergebruiken en te recyclen.

3. Gerecycled papierRecyclen en duurzaam

In onze geschenken zit vaak een kaart verwerkt. Hierop kan je in kleur een prachtig ontwerp, logo en persoonlijke tekst laten drukken. Dit is, naast het personaliseren van de verpakking zelf, een prachtige manier om het kerstgeschenk nog meer speciaal te maken. Het papier dat wij in onze duurzame kerstgeschenken verwerken kopen we speciaal in bij een leverancier die uitsluitend gerecycled papier levert. Op deze manier dragen we een steentje bij aan het verminderen van de bomenkap.

Duurzame kerstgeschenken bestellen

Wil je een duurzaam kerstgeschenken bestellen? Op kerstgeschenken.nl bestel je prachtige duurzame kerstcadeaus en -pakketten geheel online. Je hebt de keuze uit een breed assortiment prachtige duurzame producten. Zo spreek je waardering uit en draagt dit geschenk tegelijkertijd bij aan het imago.

Kerstgeschenken met een persoonlijk tintjeDuurzaam kerstgeschenk met bedrukking

Kerstgeschenken zijn extra betekenisvol wanneer er een persoonlijke boodschap aan vast zit. Dit kan een mooie kaart zijn met bedrukking in de huisstijl van je bedrijf samen met een eigen tekst. Maar bijvoorbeeld ook een haarscherpe dekselbedrukking in kleur, of een bedrukte verzenddoos of sticker. Bijna alles is mogelijk en de personalisatiemogelijkheden staan duidelijk vermeld bij onze producten. Heb je vragen over onze producten of specifieke wensen? Vaak is er meer mogelijk dan je denkt! Neem vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers, ze staan dag in dag uit voor je klaar!