Geef om de planeet én je personeel: kies voor duurzame kerstpakketten

Geef om de planeet én je personeel: kies voor duurzame kerstpakketten

De feestdagen komen er weer aan, en dat betekent: tijd voor kerstpakketten! Maar in een tijd waarin we steeds meer bewust worden van onze impact op de planeet, is het logisch om te kiezen voor een duurzaam kerstpakket. Zo geef je niet alleen een leuk cadeau aan je personeel, maar draag je ook bij aan een betere wereld.

Waarom kiezen voor een duurzaam kerstpakket?

Er zijn tal van redenen om te kiezen voor een duurzaam kerstpakket. Hieronder vind je enkele van de belangrijkste:

  • Goed voor het milieu: Duurzame kerstpakketten worden gemaakt met oog voor het milieu. Dit betekent dat er gebruik wordt gemaakt van gerecyclede materialen, duurzame energie en productiemethoden met een lage CO2-uitstoot.
  • Steun voor lokale en sociale initiatieven: Veel duurzame kerstpakketten worden samengesteld door lokale of sociale ondernemingen. Zo steun je met jouw bestelling de lokale economie en doe je iets goeds voor de maatschappij.
  • Originele en unieke pakketten: Duurzame kerstpakketten zijn vaak origineler en unieker dan traditionele pakketten. Je kunt kiezen voor pakketten met een thema, zoals 'natuur' of 'fairtrade', of voor pakketten die gevuld zijn met lokale producten of handgemaakte items.
  • Een goed gevoel: Door te kiezen voor een duurzaam kerstpakket, geef je niet alleen een leuk cadeau, maar draag je ook bij aan een betere wereld. Dat geeft een goed gevoel, zowel aan jou als aan je personeel.

Tips voor het kiezen van een duurzaam kerstpakket

Ben je overtuigd van de voordelen van een duurzaam kerstpakket? Leuk! Maar waar moet je nu op letten bij het kiezen van een pakket? Hieronder vind je enkele tips:

  • Let op de inhoud: Kijk goed naar de inhoud van het pakket. Is er gebruik gemaakt van duurzame materialen? Komen de producten uit de regio? Is er aandacht besteed aan eerlijke handel?
  • Stel een budget op: Duurzame kerstpakketten zijn er in alle soorten en maten, dus er is er zeker een pakket dat past bij jouw budget.
  • Bestel op tijd: Hoe eerder je op zoek gaat naar een duurzaam kerstgeschenk hoe meer er mogelijk is!

Duurzame kerstpakketten bestel je op kerstgeschenken.nl!

Natuurlijk zijn wij, van kerstgeschenken.nl, ook bezig met duurzaamheid. Dit zie je op verschillende manieren terug in organisatie. Zo versturen wij onze pakketten via een transporteur die de CO2 uitstoot compenseert. Daarnaast letten we bij het samenstellen van ons mooie assortiment ook op de producten die hier in terug komen om zo onze voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Nieuwsgierig geworden naar duurzame kerstpakketten en duurzame kerstcadeautjes voor relaties, personeel of klanten? Bekijk onze aanraders hieronder!

Kerstboom stekje in glazen tubeKerstboom stekje in glazen tube

De perfecte kleine giveaway voor klanten, personeel en relaties tijdens de feestdagen. Een mooi groen geschenk voor een klein prijsje. Een leuke persoonlijke boodschap achterlaten op dit duurzame kerstgeschenkje kan natuurlijk ook. Aan de glazen tube zit een unieke tag, deze kun je geheel naar eigen wens laten bedrukken!


Partners in wine in custom wijnkistjePartners in wine

Op zoek naar een premium en duurzaam kerstpakket voor duurzame relaties of personeel? Dit wijnkistje is hier perfect voor! Het wijnkistje is gevuld met 2 heerlijke flessen wijn van Partners in Wine. Bij iedere verkochte fles wordt dan 750 liter drinkwater gedoneerd in Afrika. Het wijnkistje is bovendien te bedrukken met een ontwerp, boodschap en logo naar keuze!


Kerstboom in eigen kokerKerstboom in koker

Samen groeien we verder! Dat is de boodschap die je met dit kerstgeschenk mee kunt geven. Perfect voor het onderhouden van een duurzame relatie. Bovendien kun je unieke boodschap bij dit geschenk toevoegen!