Geef je personeel en relaties een mini kerstboom in 2021

Geef je personeel en relaties een mini kerstboom in 2021

Met kerst je personeel en relaties op een leuke, originele en groene manier verrassen? Geef dan een mini kerstboom weg als kerstgeschenk! Deze kleine kerstbomen kan je op verschillende manieren verpakken en geheel opmaken naar eigen stijl met logo. Je kunt echte mini kerstbomen kopen, maar het is ook mogelijk om neppe mini kerstbomen te bestellen.

Een kleine kerstboom weggeven?Boom in glazen tube

Waarom zou je er voor kiezen om een kleine kerstboom weg te geven? Je kan aan het einde van het jaar met kerst een hoop verschillende geschenken weggeven aan personeel en relaties. Toch is het weggeven van een mini kerstboom een echte aanrader! Dit heeft verschillende redenen.

Mini Kerstbomen ...

  • spreken op een speciale manier waardering uit.
  • zijn een groen geschenk en sluiten perfect aan bij een groen imago.
  • kunnen op een prachtige manier aangeboden worden, in een persoonlijke verpakking met een bijzondere tekst. (VB: 'Groeien doen we samen')

Mini Kerstbomen custom verpakking en tekst

Bureau kerstboom in geschenkdoosEen geschenk is altijd extra bijzonder om te geven en te krijgen wanneer er een persoonlijk tintje aan vast zit. Zo is het natuurlijk ook met kerstgeschenken en daarom hebben we het mogelijk gemaakt om mini kerstbomen weg te geven in een custom verpakking en met een persoonlijke tekst. Kies zelf hoe jij de kleine kerstboom wilt verpakking, in een doos, koker of andere verpakking en hang er een persoonlijk kaartje aan vast.

Neppe of echte mini custom kerstboom

Je kan kiezen, wil je een echte kerstboom weggeven of een prachtige neppe kerstboom. Beiden zijn een echt top geschenk waarbij je heel veel naar wens aan kunt passen. Kies eerst voor een neppe of echte mini kerstboom, vervolgens voor de versiering en als laatste voor de verpakking en eigen teksten/bedrukkingen.

'Groei-quotes' voor personeel en relaties

  • 'Alles dat je voedt, dat groeit, inclusief je zorgen. Richt je op wat je wilt dat bloeit, dan heb je iets te plukken morgen.'
  • 'Growth is never by mere chance; it is the result of forces working together.'
  • 'The greatest thing in the world is not so much where we stand as in what direction we are moving.'
  • 'Groeien doen we samen!'