Kerstcadeaus geven aan werknemers en relaties in tijden van corona

Kerstcadeaus geven aan werknemers en relaties in tijden van corona

In tijden van corona werken veel mensen vanuit huis. Daarnaast is de kerst in aantocht, waar uiteraard kerstcadeaus bij horen. Verras de thuiswerkers met een leuk geschenk voor de kerst. Voor sommige bedrijven zal het geven van een geschenk niet heel erg voor de hand liggen, tijdens deze coronacrisis. Echter gezien er nogal wat gevraagd wordt van de medewerkers, verdienen zij wel een steuntje in de rug. De omstandigheden veranderen en een blijk van waardering van de werkgever kan zeer bevorderend werken. Die waardering heb je dan ook zeker verdiend gezien alle inzet, doorzettingsvermogen van het afgelopen jaar. Om die waardering te doen blijken hebben wij diverse kerstgeschenken voor jullie samengesteld waar je de ontvanger zeker blij mee gaat maken.

Een steuntje in de rug voor medewerkers

kersttaart in verzenddoos     Voor dat extra steuntje in de rug voor je medewerkers is het leuk om een geschenk te geven. Dat kun je doen middels een kerstpakket te geven als bedankje voor het afgelopen jaar, maar het is mogelijk nog leuker als er een pakketje door de brievenbus komt. Als voorbeeld één van onze brievenbus geschenken. De verrassing is dan ook groot als er ineens een heerlijke kersttaartje of kerstreep op de deurmat valt. Met onze brievenbus kerstgeschenken kan dit! Kies voor een heerlijk taartje in een verzenddoos of kies voor een portie geluk met onze gelukshoefijzer.

Binding houden met klanten en relaties

boom door de bus kerst Juist in deze periode is het belangrijk om binding te houden met je klanten en relaties. Je zult ze waarschijnlijk minder kunnen zien en spreken op evenementen en beurzen. Hierom is het extra  belangrijk om in beeld te blijven bij deze relaties. Een kerstgeschenk kan hierbij helpen. Voor jou een kleine moeite, maar voor je relatie of klant een groot gebaar. Stuur je relaties een verrassing in de vorm van een geschenk per post. Hiervoor kan je een adressenbestand aanleveren, waar wij vervolgens de rest doen. Wij zorgen er dus voor dat al jouw relaties een leuk geschenk op de deurmat krijgen. Misschien stond er wel een bedrijfsuitje gepland, maar kon deze niet doorgaan door corona. Om toch iets leuks te doen met het bedrijf of met jouw team hebben wij iets leuks bedacht! Je kan namelijk ook een online teamuitje door ons laten verzorgen. Wij regelen dat er een leuke show is voor jouw bedrijf en dat de medewerkers toch gevoel krijgen van een echt teamuitje. We hebben verschillende pakketten waar je uit kunt kiezen. Neem voor meer informatie een kijkje bij onze online teamuitjes.