Kerstgeschenken per post versturen? Bekijk onze 3 mogelijke geschenken

Kerstgeschenken per post versturen? Bekijk onze 3 mogelijke geschenken

Wil je jouw medewerkers, klanten of andere zakelijke relaties verrassen met een kerstgeschenk per post? Dat kan en dit zorgt bovendien ook nog eens voor een groot verrassingseffect, juist omdat ze niet per se verwachten om een kerstgeschenk per post te krijgen. In deze blog bespreken we 3 mogelijkheden waaruit je kunt kiezen bij Geluk.com.

  1. Kerstboomgeschenken per post met een persoonlijke boodschap

Kerstbomen en kerst zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een kerstboomgeschenk is erg leuk om cadeau te doen aan personeel, klanten of relaties. Hier kun je een mooie boodschap aan verbinden, natuurlijk met eigen huisstijl en logo's hieraan verbonden. Aan een kerstboom kun je bijvoorbeeld de boodschap 'Samen groeien we verder' verbinden.

Onze kerstbomen kun je in diverse uitvoeringen bestellen. We bieden kerstboomstekjes, en mini kerstboompjes van 30 cm aan. Deze kerstboompjes worden verpakt op een originele manier en zijn stuk voor stuk te personaliseren met een persoonlijke boodschap, logo's en huisstijl.

stek voor je werkplek

  1. Brievenbus kerstpakketten per post versturen

In ons assortiment hebben we ook kerstpakketten speciaal ontwikkeld om door de brievenbus te passen. Deze brievenbus kerstpakketten hebben een klein, praktisch formaat waardoor ze door de gemiddelde brievenbus passen. Maak je geen zorgen om de inhoud, want deze bijzondere kerstpakketten zijn allemaal op hun eigen manier rijkelijk gevuld met iets lekkers of iets leuks. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan een verzenddoosje met niet één, niet twee, maar drie Tony’s Chocolonely kerstrepen. Dit pakketje maak je helemaal af met een persoonlijke kerstkaart met eigen boodschap erop. Geen fan van chocolade? Kies dan voor een kersttaart die je gemakkelijk per post verstuurt naar je klanten of collega’s. Kies uit de vele smaken, het ontwerp van het verzenddoosje en je eigen inlay kaart om het kerstpakketje helemaal af te maken. De brievenbus kerstpakketten zijn super leuk om te geven, maar ook om te krijgen!

  1. Drankgeschenken per post versturen voor Kerst

Wil je de ontvanger dit jaar met Kerst eens verrassen met iets anders dan een kerstpakket? Dat gaat zeker lukken met onze feestelijke drankgeschenken! Een drankgeschenk voor Kerst wordt je zeker in dank afgenomen door de ontvanger. De drankgeschenken in ons assortiment zijn zeer verrassend en uniek. Bovendien kun je de drankgeschenken ook personaliseren en per post versturen naar je medewerkers of als je je klanten wilt verrassen met Kerst. Kies uit een drankgeschenk met Chardonnay, Prosecco of een Corsendonk Pater dubbel bier, allemaal in een mooie kerstverpakking die je een persoonlijke touch kunt geven door een kaart, een tag of een dekselbedrukking in Kerst thema. Voor het versturen van kerstgeschenken per post ben je bij ons absoluut aan het juiste adres. Met een zeer ruim assortiment aan unieke kerstgeschenken, bijzondere kerstpakketten en feestelijke drankgeschenken is er altijd voor ieder wat wils! Bekijk onze website of neem gerust contact met ons op als je hulp nodig hebt bij het samenstellen van jouw ideale kerstgeschenk! Onze ervaren adviseurs helpen je graag verder.