Kerstmarkten agenda Nederland 2020

Kerstmarkten agenda Nederland 2020

Het einde van het jaar staat in het teken van Kerstmis en hierbij horen natuurlijk de gigantisch populaire kerstmarkten. Er zijn verschillende steden door Nederland, België en Duitsland die een kerstmarkt organiseren. In een aantal steden is de kerstmarkt enorm groot en trekt deze duizenden bezoekers jaar in jaar uit. We gaan je meer vertellen over de populairste kerstmarkten bij jou in de buurt.

De populairste kerstmarkten in Nederland

Welke Kerstmarkten in Nederland mag je het komende jaar niet missen? We zetten de mooiste kerstmarkten en ervaringen op een rijtje!

1. Valkenburg

13 november t/m 3 januari 2021

Kerst vieren op een unieke manier? Valkenburg is het stadje voor jou en het noemt zichzelf niet voor niets dé Kerststad van Europa. Laat je meevoeren door de ondergrondse betovering in de grotten van Valkenburg. Hier kom je langs honderden kraampjes, duizenden lichtjes, indrukwekkende zandsculpturen en meterslange miniatuurdorpjes. Deze ondergrondse beleving is onovertroffen en Kerststad Valkenburg moet je eigenlijk minstens 1 keer gezien hebben! Kerststad Valkenburg »

Maastricht

27 november t/m 29 december 2020

Misschien wel de leukste stad om een weekendje te bezoeken met Kerst. Maastricht heeft enorm veel te bieden. Rond het Vrijthof kan je genieten van een geweldige kerstmarkt met een enorm reuzenrad, honderden kraampjes en een overdekte schaatsbaan. Je kan hier veel uur doorbrengen, maar ben je de kerstmarkt even zat en wil je wat anders? In Maastricht kan dit ook prima, het is een heel leuke stad om te shoppen en alles ligt op loopafstand van elkaar. Een weekend naar de kerstmarkt in Maastricht is een echte aanrader! Kerstmarkt Maastricht »

Dordrecht

11 december t/m 13 december 2020

Een must see! Één van de, al dan niet de, mooiste en oudste steden van Nederland met een prachtig centrum wordt omgetoverd tot een echt kerst-spektakel. De honderden monumenten en de iconische binnenhavens staan in het teken van kerst met honderden leuke kraampjes, muzikale winterterrassen en een geweldige sfeer! Je kan in de Dordtse binnenstad echt proeven van de kerstsfeer, en dan wil je zeker niet missen! Kerstmarkt Dordrecht »

Country & Christmas Fair

24 t/m 29 november 2020

Een prachtige Kerstmarkt met dik 220 kraampjes die plaats heeft op een werkelijk perfect decor, Kasteel de Haar in het Utrechtse Haarzuilens. Het grootste kasteel van Nederland wordt omgetoverd tot een fantastische kerstmarkt. Naast kerstshoppen kan je ook genieten van werkelijk prachtig kerstvermaak. Van Carol Singers tot adembenemende watershows. Alles staat in het teken om jouw dag compleet te maken. Deze Country & Christmas fair moet je een keer bezocht hebben, het is een echte aanrader! Country & Christmas fair »

Royal Fair Den Haag

10 t/m 22 december 2020

'Neerlands mooiste kerstmarkt'. Aan het Lange Voorhout wordt de zevende editie van de Royal Christmas Fair nog feestelijker, vrolijker en kleurrijker dan voorgaande jaren. Met 110 kersthuisjes, een enorme hoeveelheid kerstlichtjes, sfeervolle vuren, gluhwein en bezoek van de echte kerstman spreekt deze kerstmarkt velen tot de verbeelding. Op het programma staan verschillende activiteiten zoals kinderactiviteiten, kerstacteurs, koren, voorstellingen, een gospel night en meer... Bezoek deze fantastische kerstmarkt van 12:00 tot 21:00! Royal Fair Den Haag »

Dickens Festijn Deventer

19 t/m 20 december 2020

De 19e eeuwse Engelse stad van schrijver Charles Dickens komt tot leven in het centrum van Deventer! In het historische Bergkwartier komen 950 personages uit de boeken van deze beroemde schrijver tot leven, van Scrooge tot Oliver Twitst, van Mr. Pickwick tot christmas Carol Singers en van weeskinderen tot kantoorklerken en deftige lieden. Het Dickens Festijn is te bezoeken op 19 en 20 december van 11:00 tot 17:00. Dickens Festijn Deventer »

Leiden Floating Fair

11 december t/m 24 december 2020

Leiden is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een echte Kerststad. In december komt Leiden echt tot bloei! De prachtige straatjes zijn mooi verlicht en de Winter Wonder Weken komen tot leven. Gezelligheid, lekker eten en drinken gaan hand in hand. Het is de place to be met 90 sfeervolle chalets en je scoort er makkelijk kerst cadeautjes, gluhwein, drinken en geniet van een geweldige sfeer. Leiden Floating Fair »

Castle Christmas Fair

Dé kerst- en lifestyle fair van Noord-Holland. De historische locatie Buitenplaats Beeckestijn wordt het toneel van dé kerstmarkt van Noord-Holland. Een fantastische kerstbeleving en je kan hier heel goed inspiratie opdoen voor de gezelligste dagen van het jaar. De Castle Christmas fair is een jaarlijkse kerstbazaar met een breed aanbod aan kerstproducten en een mooi en aantrekkelijk programma. Je begint hier de feestdagen in stijl! Castle Christmas Fair »