Kerstpakket ideeën, geef het leukste kerstpakket dit jaar!

Kerstpakket ideeën, geef het leukste kerstpakket dit jaar!

Ben je op zoek naar een kerstpakket om te geven aan je personeel, maar heb je geen inspiratie voor wat je wilt geven dit jaar? Wij hebben een groot aantal kerstpakketten in ons assortiment, je vindt bij ons voor iedereen een passend kerstpakket. Wij willen in deze blog een aantal kerstpakketideeën uitlichten die er zeker voor gaan zorgen dat werknemers zich gewaardeerd voelen.

1. Kerstpakket New York

Eén van de eerste kerstpakketideeën die wij met je willen delen is het cadeaupakket New York. Dit is een uitgebreid kerstpakket met een koelbox en de lekkerste producten om de kerst stijlvol door te komen. In dit cadeaupakket zitten verschillende tussendoortjes en ook producten om een gezellige avond mee door te komen. Daarnaast zit er ook een X-MAS Magazine in om het pakket volledig af te maken.  Bestel Kerstpakket New York Luxe kerstpakketten

2. Kerstpakket Washington

Verras vriend of collega met een luxe kerstpakket. Dit is een goed gevuld kerstpakket met alles er op en er aan. Met maar liefst 76 producten kun je wel even vooruit. Heerlijke hapjes, een goede fles witte wijn, rode wijn,  bubbels en een heerlijk Steenbergen biertje.  Met het Bookchoice E-books en Luisterboeken cadeaukaart kun je een maand lang tot maximaal 8 e-books en audiobooks downloaden.  Met een pakket zoals deze zit je zeker goed bij de ontvanger. Bestel een Kerstpakket Washington »

Feestdagenpakket 3.Springfield 3. Feestdagenpakket Springfield

Eén van onze andere top kerstpakketten is de 'Feestdagenpakket 'Springfield'. Dit pakket bevat de lekkerste producten. Er zitten echter niet alleen maar lekkernijen in dit luxe cadeaupakket.  Er zit ook een Doeboek in voor kinderen en book choice voucher. Dat wordt optimaal genieten op de bank met een choco drank met slagroom en een boek. Bestel een Feestdagenpakket Springfield »

4. Kerstpakket New OrleansKerstpakket New Orleans

Dit biologische pakket zit vol met heerlijke producten. Zo zitten er onder andere noten, rijstchips, citroen limonade, brownies en een zak popcorn in, maar daarnaast nog veel meer kwaliteitsproducten. In dit duurzame kerstpakket zit ook nog eens een serveerplank van Senza in! Ideaal om je gerechten op te serveren en hij heeft ook nog eens een trendy eigentijdse look. Een echte aanrader! Bestel een Kerstpakket New Orleans »

5. Kerstpakket Atlanta

Kerstpakket AtlantaOp zoek naar een kerstpakket voor het hele gezin? Dan is het kerstpakket Atlanta misschien wel een heel goed idee! Het pakket bevat diverse lekkere snacks voor het hele gezin, maar ook zit er nog een biertje in om bij voor de volwassenen. Het pakket zit bomvol met heerlijke lekkernijen en snacks. Met dit verwen pakket is het elke dag een feestje! Bestel een Kerstpakket Atlanta »

Verras collega's of vrienden met een kerstgeschenk

Heb je met deze kerstpakket ideeën nog geen pakket gevonden die volledig bij je past? Geen zorgen, wij hebben nog veel meer kerstpakketten in ons assortiment. Zoek het pakket dat bij je past en verras iemand ermee!