Kerstpakket ideeën, geef het leukste kerstpakket dit jaar!

Kerstpakket ideeën, geef het leukste kerstpakket dit jaar!

Ben je op zoek naar een kerstpakket om te geven aan je personeel, maar heb je geen inspiratie voor wat je wilt geven dit jaar? Wij hebben een groot aantal kerstpakketten in ons assortiment, je vindt bij ons voor iedereen een passend kerstpakket. Wij willen in deze blog een aantal kerstpakketideeën uitlichten die er zeker voor gaan zorgen dat werknemers zich gewaardeerd voelen.

1. Cadeaupakket Pauna

cadeaupakket Pauna

Eén van de eerste kerstpakketideeën die wij met je willen delen is het cadeaupakket Pauna. Dit is een uitgebreid kerstpakket met een tafelkleed en placematset en de lekkerste producten om de kerst stijlvol door te komen. In dit cadeaupakket zitten verschillende tussendoortjes en ook ingrediënten voor het bereiden van de lekkerste maaltijden. Zo zitten er in dit pakket als voorbeeld de pasta- en tomatensaus voor het maken van een heerlijke Italiaanse maaltijd. Het tafelkleed dat in dit kerstpakket zit heeft een afmeting van 140 cm x 230 cm en het komt samen met 2 placemats. Daarnaast zit er ook een KerstMagazine en kalender in om het pakket volledig af te maken

Bestel cadeaupakket Pauna »

2. BIOpakket Leonardo

BIOpakket Leonardo

Verras vriend of collega met een biologische kerstpakket. Denk aan de wereld wanneer je gaat kiezen voor een duurzaam kerstpakket. Dit pakket zit vol met natuurproducten van 'Inspired by Origin' daarnaast zit er in dit BIOpakket een schoudertas die perfect gebruikt kan worden om je laptop in te bewaren. Met een pakket zoals deze zit je zeker goed bij de ontvanger en de omgeving.

Bestel een BIOpakket Leonardo »

3. Feestdagenpakket Harri

feestdagenpakket harri

Eén van onze andere top kerstpakketten is de 'Feestdagenpakket Harri'. Dit pakket bevat de lekkerste producten van Fire & Frost. Er zitten echter niet alleen maar lekkernijen in dit luxe cadeaupakket. Zo zit er ook een stijlvolle metalen mand in. Daarnaast zit er om de koude avonden door te komen eerlijk zachte plaid-deken in dit kerstpakket. Dat wordt optimaal genieten op de bank met een choco drank met slagroom onder een dekentje.

Bestel een Feestdagenpakket Harri »

4. Cadeaupakket Saija

Cadeaupakket Saija

Dit luxe kerstpakket zit vol met de lekkerste producten van Food atelier. Zo zitten er onder andere pretzels, chips, DRST waterfles, fudge en een dip-smeerkas in, maar daarnaast nog veel meer kwaliteitsproducten. In dit praktische kerstpakket zit ook nog eens een rugzak van Norländer in! Ideaal om je spulletjes mee te nemen en hij heeft ook nog eens een trendy eigentijdse look. Een echte aanrader!

Bestel een cadeaupakket Saija »

5. Barbecuepakket Asado

barbeceupakket asado
Op zoek naar een kerstpakket voor een mannelijke collega, vriend of familielid? Dan is het barbecuepakket Asado misschien wel een heel goed idee! Het pakket bevat diverse lekkere barbecueproducten die bekend staan om de sterke BBQ-smaak, ook zit er nog een biertje in om bij het eten te drinken. Hiernaast zit er in dit pakket ook een kookboek voor mannen en ook een echte contactgrill! Natuurlijk is het cadeaupakket in eerste instantie gericht om aan een man te geven, echter kan dit zeker ook aan vrouwen gegeven worden!

Bestel een barbeceupakket Asado »

Verras collega's of vrienden met een kerstgeschenk

Heb je met deze kerstpakket ideeën nog geen pakket gevonden die volledig bij je past? Geen zorgen, wij hebben nog veel meer kerstpakketten in ons assortiment. Zoek het pakket dat bij je past en verras iemand ermee!