Verzorg de kerstsfeer op kantoor met kleine kerstbomen

Verzorg de kerstsfeer op kantoor met kleine kerstbomen

We horen vaak van bedrijven dat het met kerst allemaal nog wel een tikje feestelijker kan op kantoor. Iets meer versiering doet dan echt wonderen. Haal de echte kerstsfeer in huis en bestel een aantal kleine kerstbomen, volledig versierd naar keuze, voor op het kantoor. Ook zijn de mini kerstbomen perfecte geschenken voor relaties, werknemers en klanten.

Mini kerstbomen bestellen

Of je nou relaties, werknemers of klanten een mooie mini kerstboom cadeau doet of een aantal bestelt om het kantoor een prachtige kerstsfeer te geven, het kan allemaal. We hebben verschillende mini kerstbomen die je al vanaf een aantal stuks kunt bestellen.

Onze kleine kerstbomen bieden we je op verschillende manieren aan. Zo hebben we echte kleine kerstbomen, maar ook neppe mini kerstbomen. En we hebben hiernaast ook nog leuke kerstboomstekjes in een persoonlijk en via de post te verzenden doosje. Deze zijn ideaal als kerstgeschenkje aan je medewerkers!

Kleine kerstboom met versiering naar keuze

Wanneer je een mini kerstboom besteld op kerstgeschenken.nl helpen we je graag en laten ook je wensen graag uitkomen. Jij hoeft zo min mogelijk te doen voor de allerbeste kerst beleving op kantoor. Zo hebben we je de mogelijkheid gegeven om bij veel van onze kleine kerstboompjes een versiering toe te voegen naar eigen keuze. Voeg bijvoorbeeld kerstballen, slingers en verlichting toe!

Kerstballen Kerstverlichting Slingers

Mini kerstboom in bedrukte kist

Mini kerstboom in persoonlijke verpakking

Bieden we onze mini kerstbomen alleen in een toch wat saaie pot aan? Natuurlijk niet! Je kan voor verschillende verpakkingen en uitvoeringen kiezen. Van een echte mini kerstboom in een volledig feestelijk en persoonlijke doos, tot een mini kerstboom in prachtige houten en bedrukte kist tot een kerstboomstekje in een glazen tube en persoonlijke doosje om aan al je medewerkers te schenken.

Heb je zelf specifieke wensen voor een mini kerstboom geschenk? We zijn ook goed in staat om specifieke wensen uit te laten komen. Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.