Tips voor het samenstellen van het geschikte kerstgeschenk

Tips voor het samenstellen van het geschikte kerstgeschenk

Kerst is 'the most wonderful time of the year' en is een bij uitstek mooi moment om aan te grijpen en je personeel, klanten en zakelijke relaties te bedanken voor het mooie jaar. Bij kerstgeschenken.nl krijgen we vaak de vraag om een uniek kerstgeschenk samen te stellen in samenwerking met de klant. Hier helpen we je natuurlijk graag mee. Met deze blog willen je al een beetje de goede richting op duwen en vertellen we je hoe je zelf al een goed idee hebt wat het geschikte kerstgeschenk is voor jouw onderneming.

Een sterk kerstgeschenkFox-IT case

Hoe komt jouw kerstgeschenk dit jaar over? Ben jij een van de (kerst)bomen in het bos en spring je er niet uit tussen diverse kerstgeschenken en -pakketten? Dit kan je voorkomen door voor een uniek en persoonlijk kerstgeschenk te kiezen. Dit zijn een paar van de eigenschappen die een kerstgeschenk erg geschikt maken en waardoor je met je geschenk een blijvende herinnering creƫert bij de ontvanger van je kerstgeschenk.

Maar hoe kies je nou het perfecte kerstgeschenk uit? Een goed begin is na te denken over de volgende dingen:

  • Aan wie geef je het kerstgeschenk?
  • Passend bij jouw onderneming
  • Wat wil je uitstralen?
  • Persoonlijke draai
  • Budget

Wie is de ontvanger?

Bekend Italiaans econoom Vilfredo Pareto heeft het ons in het begin van de twintigste eeuw al verteld, iedereen heeft andere preferenties. Dit betekent dat elke ontvanger anders is en andere dingen waardeert en leuk vindt. Denk hier dus ook over na. Aan wat voor groep geef jij jouw kerstgeschenk. Dit kan je enorm helpen om de looks en inhoud van je kerstgeschenk en -pakket te bepalen.


Passend bij jouw ondernemingkerstbal hoornaar

Het klinkt misschien wat afgezaagd maar het is niet minder waar in de kerstgeschenkenbranche. Zorg ervoor dat je met je geschenk 'bij jezelf blijft'. Hiermee bedoelen we dat je een geschenk weg moet geven dat past bij jouw onderneming of bedrijf. Kies dus voor een verpakking, personalisatie of vulling die op een leuke manier aansluit bij jouw onderneming. Dit maakt het geschenk een stuk leuker om te ontvangen en bovendien meer memorabel.


Wat wil je uitstralen?Duurzame kerstpakketten

Waar staat jouw bedrijf of onderneming voor? Ook dit kan je overbrengen met een geschenk. Bijvoorbeeld, door een groen kerstgeschenk met een kerstboomstekje weg te geven kun je de boodschap uitdragen; 'samen groeien we verder!'. Daarnaast laat je zien dat je met je onderneming voor een groene en duurzame toekomst staat.


Persoonlijke draaiPersoonlijk kerstgeschenk

Wil je dat jouw geschenk goed wordt ontvangen? Natuurlijk wil je dat! Maar hoe ...

Je kunt je kerstgeschenk een stuk sterker maken door een leuke persoonlijke boodschap te combineren met een mooi geschenk. Zo kun je iemand op een persoonlijke manier bedanken voor zijn/haar inzet dit jaar. Een persoonlijke draai geven aan een kerstgeschenk kan op veel verschillende manieren. Denk aan het bedrukken van het gehele geschenk, custom labels, persoonlijke kaarten, etc. Alles is mogelijk.


BudgetWijnfles in bedrukte wijnkist

Een van de beste tips die we je kunnen geven wanneer je een kerstgeschenk uit gaat zoeken is om te beginnen bij een budget. Wanneer je een budget per geschenk hebt kun je veel gerichter te werk gaan en kan je vele malen sneller een selectie van geschikte of niet geschikte geschenken maken.

Kerstgeschenken advies

Kom je er zelf niet helemaal uit of ben je nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? We staan voor je klaar met de leukste en originele ideeƫn voor kerstgeschenken die passen bij jouw onderneming. Wij zitten bomvol leuke kerstgeschenkideeƫn en kunnen buiten onze website kerstcadeaus voor jou samenstellen. Van een gepersonaliseerd klein kerstboompje met verlichting tot een fantastisch kerstpakket met unieke vulling en presentatie.

Je kan altijd vrijblijvend een offerte opvragen of telefonisch of via de mail contact met ons opnemen!