Verstuur jouw kerstgeschenken via de post!

Verstuur jouw kerstgeschenken via de post!

Het is voor ons allemaal een lastig jaar geweest. Nog altijd gaan evenementen niet door en mogen we niet met zijn velen samenkomen. Toch wil je als ondernemer of bedrijf je zakelijke relaties, personeel en klanten kunnen bedanken voor inzet gedurende het afgelopen jaar. In 2021 kan je jouw kerstgeschenken jammer genoeg niet van de hand doen zoals je dit normaal zou doen, een groot feest organiseren zit er namelijk niet meer in. Maar wij hebben de oplossing voor je gevonden. Een persoonlijk kerstgeschenk kan je namelijk nog steeds weggeven, via de post. We hebben een assortiment volledig te personaliseren kerstgeschenken ontwikkeld die via de post te versturen zijn.

Kerstgeschenken door de brievenbusMerci als kerstkaart

Niet elk kerstcadeautje past door de brievenbus. We hebben daarom een speciaal en uniek assortiment opgebouwd! Dit assortiment is gevuld met leuke en bovendien lekkere producten die je via de post naar al je personeel of zakelijke relaties op kunt sturen. Bovendien kan je elk geschenk laten bedrukken en personaliseren naar eigen smaak. Zo verras je dus ook in 2021 je zakelijke relaties met een prachtig persoonlijk kerstgeschenk.

Een greep uit ons assortiment

We laten je een par leuke voorbeelden zien van kerstgeschenken die je via de post kunt versturen. Wil je direct al onze brievenbus kerstgeschenken bekijken? Klik op de knop hieronder!

Verzenddoosje met kerstboomstekje

Verzenddoosje met kerstboomstekje door de brievenbus

Een geschenkje dat je volledig kan personaliseren, met logo, tekst en eigen ontwerp. Daarnaast geef je met dit verzenddoosje gevuld met een kerstboomstekje een prachtige duurzame boodschap af. Combineer dit met een quote voor de toekomst zoals 'samen groeien we tot nieuwe hoogten' en je hebt een prachtig zakelijk geschenk voor relaties. Het geschenk kan je al versturen naar jouw bestand vanaf €4.00 per stuk!


Geschenkdoosje met hoefijzer en Santa's Choice thee

Geschenkdoos met hoefijzer en Santa's Choice thee kerstgeschenk via de post

Een mooi geschenkdoosje dat perfect door elke brievenbus heen past. Het doosje, volledig bedrukt aan de binnen- en buitenkant in kerststijl, is gevuld met een heerlijk chocolade hoefijzer gemaakt van Belgische chocolade en de favoriete thee van de Kerstman, samengesteld door onze thee sommelier, de 'Santa's Choice' thee.


Geschenkblik met Johnny Doodle kerstreep door de brievenbus

Geschenkblik met Johnny Doodle kerstreep

Een echte chocoladereep naar keuze van het Fairtrade merk Tony's Chocolonely. Dit inmiddels wereldwijd bekende chocolademerk is alom bekend als producenten van een van 's werelds lekkerste chocoladerepen. De reep wordt verstopt in een geschenkblik. Op dit blik komt een bedrukking, het ontwerp hiervan heb je helemaal zelf in de hand. Lever een adressenbestand aan en wij zorgen dat dit blikje met een heerlijke verrassing netjes op elk adres afgeleverd wordt.


Hot Chocolate Kit kerstgeschenk via de post

Hot Chocolate Kit in een persoonlijk bedrukt blik

Heerlijke warme chocolademelk voor al je personeel of voor relaties. Met dit volledig te bedrukken blikje in huisstijl van je bedrijf met logo verras je elke ontvanger met een zeer bijzondere kop warme chocolademelk op de deurmat.

In het blik zit een Hot Chocolate Kit, hier kan je naar wens nog extra lekkers aan toe voegen. Denk aan caramelblokjes of mini marshmellows.