• Kerstgeschenken in alle soorten en maten
  • Magische service
  • Betrouwbare levering

Kerst Tony's in verzenddoosje

Basisprijs per stuk € 17,95 € 21,72 incl. BTW

Drie heerlijke Tony's Chocolonely chocoladerepen in verschillende smaken. Verpakt in een handige brievenbusverzendoos. Geniet van de kerstrepen en hang ze in je kerstboom. 

Kerst Tony's in verzenddoosje

Tony's Chocolonely kerstrepen - Kerstgeschenken.nl

Piek jij ook deze kerst? Geniet samen met je collega's van deze (h)eerlijke fairtrade chocoladrepen van Tony's Chocolonely. Een smakelijk kerstgeschenk op de deurmat. 

Chocolade per post

De Tony's Chocolonely, kerstreep, is gevuld met Belgische fairtrade chocolade. Daarnaast bevatten de smakelijke repen 32% cacaobestanddelen. Met de kerstreep creëer je het echte kerstgevoel. Je kan de reep zelfs in de kerstboom hangen! Kies uit 3 verschillende smaken. Je hebt de keuze uit: Melk met gemberkoekjes. Melk met glühwein. Puur met mint en candycane.

Personaliseer je kaart

Laat de ontvangers weten van wie dit leuke kerstgeschenk afkomstig is. Je kunt er een kaart aan toevoegen die jij zelf helemaal kan ontwerpen. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het ontwerpen van de kaart? Geen probleem, wij maken naar aanleiding van jouw wensen een geschikt ontwerp. Upload alleen nog je logo en je kaart is af. Uiteraard kun je ook voor het standaard ontwerp kiezen. Wij begrijpen maar al te goed dat je het al druk genoeg hebt.

Verstuur je geschenk naar losse adressen

Onze verzenddoosjes passen precies door de brievenbus. Daardoor kan jouw kerstgeschenk in één keer naar de adressen van al je contacten worden verstuurd. Zo hoef je zelf niet heel Nederland rond te rijden om je geschenken af te leveren, en help je Sinterklaas ook een handje. Ideaal als je werknemers thuis werken of je klanten door heel het land zitten.

Kerst Tony's in verzenddoosje

Specificaties

Inhoud Tony Chocolonely reep 180 gr, melkchocolade met gemberkoekjes, - Tony Chocolonely reep 180 gr, puur met mint candy cane, -Tony Chocolonely reep 180 gr, melkchocolade glühwein

Downloads

Kerst Tony's in verzenddoosje

Info bedrukking

Voor de bedrukking van de kaart worden eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een digitale proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de digitale proefdruk hebben ontvang

Downloads

Kerst Tony's in verzenddoosje

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Kerst Tony's in verzenddoosje

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 17,95 (€ 21,72 incl. BTW)
100 € 17,75 (€ 21,48 incl. BTW)
250 € 17,65 (€ 21,36 incl. BTW)
500 € 17,55 (€ 21,24 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!