• Kerstpakketten in alle soorten en maten
  • Magische service
  • Betrouwbare levering

Kerstboom in glazen tube - let it grow!

Basisprijs per stuk € 3,05

Zoekende naar een leuke, niet al te grote kerstattentie waar de ontvanger écht wat aan heeft? Dit kerstcadeautje is dan precies wat je zoekt! Het is een kerstboomstekje in een leuke glazen tube. Om de tube kan je vervolgens ook nog eens een leuk helemaal zelf ontworpen kaartje toevoegen. Zo heb je een persoonlijk geschenkje dat uitgroeit tot een echte kerstboom.

Kerstboom in glazen tube - let it grow!

Kerstboom stekje in glazen tube met eigen label

Verras jouw relaties, klanten of bezoekers met een leuke, originele en kleine kerstattentie. Dit leuke kerstboompstekje groeit uit tot een echte kerstboom. Zo blijf jij, als gulle gever, nog lang onder de aandacht bij klant / collega. Het boompje zal namelijk altijd doen denken aan de gever.

Dit kerstgeschenkje is een leuke giveaway voor bijvoorbeeld evenementen of een kerstdiner, maar het is ook inzetbaar als kerstgeschenk voor medewerkers en klanten.

Stekje van een Kerstboom in reageerbuisje

Het kerstboomstekje wordt verpakt, met kluit, in een glazen reageerbuis. Het buisje wordt afgesloten met een kurken dop. Het stekje in het glazen buisje dat je ontvangt is nu ca. 15 cm groot en toch al 15 maanden oud. 

De ontvanger kan het stekje verpotten, eerst in kleine pot en daarna zelfs in de volle grond. Met een beetje water, liefde en aandacht groeit dit boompje uit tot een echte kerstboom!

Persoonlijk kaartje

Wil jij het geschenkje persoonlijk maken en zo een echt uniek kerstgeschenk uitdelen? Naar wens voorzien wij het reageerbuisje van een persoonlijk kaartje. Dit kaartje wordt full colour bedrukt en is volledig naar wens vorm te geven, er is keuze uit een standaard kaartje of een kaartje in de vorm van een kerstboompje. Het kaartje wordt standaard bedrukt met groei-instructies maar je kan daarnaast ook kiezen voor een geheel eigen ontwerp, dubbelzijdig. 

Kerstboom in glazen tube - let it grow!

Specificaties

Afmetingen 15 cm
Gewicht 0 gram
Houdbaarheid 30 jaar

Downloads

Kerstboom in glazen tube - let it grow!

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Laat de achterkant van het instructiekaartje bedrukken met een persoonlijke kerstboodschap of jouw bedrijfslogo. Of lever een volledig eigen ontwerp kaartje aan.
Eenmalige instelkosten bedragen €37,50.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Kerstboom in glazen tube - let it grow!

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Kerstboom in glazen tube - let it grow!

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 3,05
100 € 3,00
250 € 2,90
500 € 2,84
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!