Filter

Snoeppakketten

Wil je aan personeel of relaties iets lekkers weggeven met de kerst? Dan zijn onze snoeppakketten een echte aanrader. Geef tijdens de feestdagen een snoeppakket weg. Deze pakketten zitten vol met lekkernijen die je gegarandeerd de koude nachten van de kerst doorbrengen.

  • 4 producten

Hoog naar laag sorteren

Bestellen van snoeppakketten

Ben je een echte snoep, koek en chips liefhebber? Kies er dan in 2019 voor om een heerlijk uitgebreid snoeppakket weg te geven met de kerst. Door de grote diversiteit in onze pakketten is de kans groot dat er een pakket voor jou bij zit. Maak als voorbeeld de keuze voor een pakket met alleen maar zwarte producten of eentje met alleen maar rode producten.

De pakketten variëren tussen de €12,- en €40,- en dat maakt het mogelijk om voor ieder budget een snoeppakket weg te geven. Verras dus iemand met zo’n heerlijk pakket. Heb je toch meer interesse in een pakket zonder snoep? Kijk dan verder tussen al onze andere pakketten en geschenken.

Levering van de snoeppakketten

Onze snoeppakketten kunnen vanaf 1 december uitgeleverd worden. Dat betekent dat het ook al in het begin van december geleverd kan worden. Misschien is het in overleg mogelijk om een eerdere afleverdatum te realiseren. Daarvoor kan contact met ons opgenomen worden.

Verras personeel of relaties met een snoeppakket

Je bent op zoek naar een snoeppakket voor de kerst om personeel of relaties mee te verassen. Dan ben je bij Kerstgeschenken.nl op de juiste locatie. Wij hebben naast onze bier-, BIO- en wellness pakketten ook diverse snoeppakketten. Geef je werknemers of vrienden de waardering die ze verdienen en geef ze een geschenk. Een kerstpakket is namelijk de manier om te laten zien wat ze voor je betekenen. Daarnaast kan je met een snoeppakket bijna niet de fout in gaan doordat deze pakketten zo goed gevuld zijn, zit er voor iedereen wel wat lekkers in. Zo zitten er in de snoeppakketten zowel hartige, zoete als zoute producten in.

Onze snoepakketten assortiment

Wij hebben in ons snoeppakketten assortiment meer dan 10 verschillende soorten pakketten zitten! Deze pakketten zitten vol met smakelijke lekkernijen en diverse dorstlessers. Daarnaast hebben de meeste geschenken ook nog iets speciaals in het pakket zitten, zoals een heerlijk dekentje, trolley of een vintage rugtas! Voorbeelden van merken die in deze snoeppakketten te vinden zijn Doritos, Mars, Venco, Coca-Cola en Lays. Natuurlijk zit er een verschil in het aantal producten per pakket, maar elk pakket zit vol met verschillende producten.

Luxe snoeppakketten

Wil jij uitpakken deze kerst met een luxe snoeppakket? Een aantal van onze pakketten zitten zo vol met kwaliteitsproducten, dat deze in het hogere prijssegment zitten. Deze pakketten zijn ideaal voor degene die willen laten zien met de kerst hoe speciaal iemand voor je is.

Advies bij het kiezen van snoeppakketten

Ben je geïnteresseerd om één van onze snoeppakketten te bestellen voor je werknemers of relaties? Heb je hulp nodig bij het kiezen voor een pakket die bij je past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij proberen je zo goed mogelijk advies geven. Gezamenlijk kunnen wij het snoeppakket vinden die voldoet aan je wensen.