Gepersonaliseerde geschenken

Wanneer je een geschenk weggeeft wil je een mooi cadeau weggeven, met een stukje van jezelf om het persoonlijk te maken. Om te zorgen dat je niet vergeten wordt. Dit kan perfect door middel van een zelf ontworpen bedrukking, een persoonlijk bericht voor medewerkers, een sterke boodschap voor relaties of een slogan of andere tekst die jouw campagne ondersteunt. Bij ons kunnen alle giveaways, business gifts en relatiegeschenken voorzien worden van een persoonlijke touch door middel van bedrukking!

Hoe gaan wij te werk?

Om er voor te zorgen dat alles perfect verloopt zijn er een aantal zorgvuldige stappen die doorlopen worden. Deze zorgen er voor dat er niks mis kan gaan met jouw bestelling! Het begint bij het moment dat je onze website bezoekt en eindigt pas als jij het gepersonaliseerde product bezorgd gekregen hebt.

Eigen ontwerp tegenover ontwerp door Fortune Factory

Als je een product wil personaliseren kom je waarschijnlijk deze optie tegen. Hier geef je aan hoe jij het ontwerp wilt maken.

Kies je ervoor zelf een ontwerp te maken en in te sturen, kies dan de optie 'eigen ontwerp'. Download de werktekening die bij het product onder specificaties staat en ga aan de slag!

Heb je zelf niet de mogelijkheid of tijd om zelf een ontwerp te maken is dat geen ramp. In dat geval kun je kiezen voor een ontwerp door Fortune Factory. De creatieve afdeling van Fortune Factory, het bedrijf achter Geluk.com, is met hun jarenlange ervaring in de relatiegeschenkenbranche goed in staat een ontwerp te maken voor je. Dit ontwerp zal in overleg gemaakt worden en wordt volledig aangepast en gemaakt naar jouw wensen. Voor het inschakelen van de zeer capabele creatieve afdeling brengen wij de eenmalige kosten van €27.50 in rekening.

Aanleveren bij bestelling of achteraf

Je kunt er voor kiezen het ontwerp bij bestelling mee te sturen, maar dit kan ook achteraf. Zo kom je niet onder druk te staan en krijg je ruim de tijd een passend ontwerp te maken of te laten maken.

Proefdruk en kwaliteitscontrole

Voordat we het product daadwerkelijk gaan maken sturen we je altijd eerst een digitale proefdruk toe. Pas als deze digitale proefdruk is goedgekeurd gaan we aan de slag met het produceren van de geschenken. Ook bij het produceren zorgen we ervoor dat de kwaliteit van het geschenk goed is. Er wordt altijd een kwaliteitscontrole bij uitgevoerd zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Ga op zoek naar jouw bedrukte relatiegeschenk »