4 zakelijke kerstgeschenken voor personeel en relaties

4 zakelijke kerstgeschenken voor personeel en relaties

Een kerstgeschenk weggeven dit jaar? Je wilt natuurlijk goed uit de hoek komen bij het geven van een geschenk. Zo wil je dat dit geschenk een bijdrage levert aan je onderneming en een zekere waarde heeft. Het geschenk moet niet alleen maar geld kosten, maar ook een hoop opleveren. Dit kan in de vorm van toekomstige orders/bestellingen, maar ook zeker in de vorm van klantenbinding en verbetering van het imago. Welke zakelijke kerstgeschenken dit effect het beste overbrengen? We vertellen je meer over de allerbeste zakelijke geschenken en laten er een paar aan je zien!

Sterke zakelijke geschenken

Een zakelijk kerstgeschenk weggeven doe je voornamelijk aan zakelijke relaties, zoals klanten, leveranciers en andere partners. Met een dergelijk kerstgeschenk wil je natuurlijk wel iets bereiken. Elke ondernemer snapt, logischerwijs, dat het zonde is om een cadeau weg te geven zonder dat het wat oplevert. Anders kan je het geld net zo goed door het putje spoelen. Een (zakelijk) kerstgeschenk hoeft natuurlijk niet zonde van het geld te zijn. Integendeel, het levert, wanneer je dit goed aanpakt, juist enorm veel op voor je onderneming. Het draagt bij aan de binding van klanten, relaties en partners aan jouw bedrijf. Daarnaast kan een zakelijk geschenk op een positieve manier het imago van je onderneming beïnvloeden. Deze effecten van kerstgeschenken zorgen in de periode, dit kan maanden maar ook zelfs jaren zijn, na het weggeven voor extra orders en andere inkomsten!

Eigenschappen sterke kerstgeschenkenDuurzaam kerstgeschenk met bedrukking

Hoe zorg jij er nou voor dat een zakelijk kerstgeschenk je bedrijf wat oplevert. Om dit te bereiken heeft jouw kerstgeschenk een aantal mooie eigenschappen nodig. Zo optimaliseer je de effecten van je investering, want zo zou je een kerstgeschenk eigenlijk moeten zien! Persoonlijke boodschap Een geschenk zonder logo, bedrukking of tekst levert natuurlijk niks op. Geef jouw zakelijke kerstgeschenk daarom een persoonlijke boodschap mee. Dit draagt op een mooie en zeker ook nuttige manier bij aan de ervaring van de ontvanger. Een klein tekstje met persoonlijke aanhef is vaak al genoeg! Originaliteit De bedrukte pennen, doppers, etc. kennen we nu wel. Met een toch wel wat afgezaagd kerstgeschenk zorg je er niet voor dat de ontvanger jouw naam zal onthouden. Hierom ligt onze focus op kerstgeschenken met een uniek en origineel karakter. Zo zorg jij ervoor dat de ontvanger jouw geschenk gegarandeerd een langere tijd zal onthouden! Uniek design Naast een origineel kerstgeschenk met een persoonlijk tintje is er nog een derde manier om ervoor te zorgen dat jouw kerstgeschenk het gewenste effect heeft. Met een uniek design versterk je namelijk de twee bovengenoemde eigenschappen. Een uniek design in de stijl van jouw bedrijf, bijvoorbeeld de kleuren en stijl van jouw bedrijf, versterkt de band van de ontvanger met je onderneming.

Zakelijke kerstgeschenken bestellen

We laten je graag een aantal voorbeelden zien van onze zakelijke kerstgeschenken. Zo krijg je een beter beeld van alle mogelijkheden!

Persoonlijke fles wijn in bedrukt kistjeWijnfles in bedrukte wijnkist

Een drankgeschenk in persoonlijke wijnkist is een zakelijk geschenk van kwaliteit. Je kunt op Kerstgeschenken.nl kiezen uit verschillende heerlijke wijnen van topkwaliteit. De mooie fles wijn krijgt om de hals een persoonlijk kaartje, hierop kan je een mooi ontwerp met persoonlijke boodschap naar wens laten drukken. Samen met wat houtwol wordt de wijnfles verstopt in een prachtige en bovenal stijlvolle verpakking. De houten wijnkist kan je bovendien volledig in kleur en met eigen ontwerp bedrukken op het deksel!

Verzenddoosje met kerstboomstekjeVerzenddoosje met kerstboomstekje

Dit jaar zal je veel zakelijke relaties en klanten niet meer fysiek zien. Toch kan je ook deze relaties en klanten bereiken met een uniek zakelijk geschenk. We hebben een assortiment via de post te versturen kerstgeschenken opgebouwd. Dit mooie verzenddoosje gevuld met echt kerstboomstekje is daar een van. Verstop een persoonlijke kaart in het doosje en verstuur deze, middels een adressenbestand, op naar al je zakelijke relaties en klanten. Tip; verbind het boompje met je persoonlijke boodschap. Bijvoorbeeld; samen groeien we tot nieuwe hoogtes!