Filter

 • Kerstpakketten in alle soorten en maten
 • Magische service
 • Betrouwbare levering

Wijngeschenken

Geef een wijngeschenk tijdens de kerst. Maak de keuze tussen een witte- of rode wijn en bestel het eenvoudig en snel bij Kerstgeschenken. Personaliseer je wijngeschenk, om het geven van een geschenk nog specialer te maken.

 • 13 producten

 • Houten kistje met prosecco en Fortune Cookies

  Houten kistje met prosecco en Fortune Cookies

  Vanaf € 13,80
  Minimale afname: 25
 • Bedrukte fles wijn - Rood

  Bedrukte fles wijn - Rood

  Vanaf € 7,49
  Minimale afname: 50
 • Bedrukte fles wijn - Wit

  Bedrukte fles wijn - Wit

  Vanaf € 7,49
  Minimale afname: 50
 • Fles cava met bedrukking

  Fles cava met bedrukking

  Vanaf € 9,49
  Minimale afname: 50
 • Gouden Prosecco met zaktag

  Gouden Prosecco met zaktag

  Vanaf € 5,95
  Minimale afname: 25
 • Chardonnay in houten kistje

  Chardonnay in houten kistje

  Vanaf € 17,95
  Minimale afname: 12
 • Bedrukt wijnkistje Chardonnay 2017

  Bedrukt wijnkistje Chardonnay 2017

  Vanaf € 12,75
  Minimale afname: 12
 • Malbec in houten kistje

  Malbec in houten kistje

  Vanaf € 12,75
  Minimale afname: 12
 • Khipu Chardonnay in houten kist

  Khipu Chardonnay in houten kist

  Vanaf € 8,60
  Minimale afname: 12
 • Kleintje wijn in bedrukt kistje

  Kleintje wijn in bedrukt kistje

  Vanaf € 11,50
  Minimale afname: 25
 • Gouden Prosecco in bedrukt kerstgeschenkblik

  Gouden Prosecco in bedrukt kerstgeschenkblik

  Vanaf € 10,25
  Minimale afname: 25
 • Wijnstopper kerst

  Wijnstopper kerst

  Vanaf € 2,57
  Minimale afname: 50
 • Kerstboom en biowijn in bedrukte kist

  Kerstboom en biowijn in bedrukte kist

  Vanaf € 15,95
  Minimale afname: 25

Wijngeschenken bestellen

Op zoek naar een uniek wijngeschenk in 2021? Dan is een wijn cadeau pakket het geschenk om te geven met de kerst. Ons wijngeschenken assortiment is zich steeds meer aan het uitbreiden, dit betekent dat de keuze voor verschillende soorten wijnen steeds groter aan het worden is. In ons assortiment hebben we verschillende soorten wijnen welk weer op z'n beurt in een andere verpakking mogelijk is. Zo hebben we houten kistjes, dozen maar ook geschenkblikken om de wijnen te verpakken. Het is ook mogelijk om naar meerdere adressen te verzenden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan gerust een offerte aan. 

Wijnpakket voor de kerst geven

Verras collega's en/of relaties met een wijnpakket met de kerst. Geef een pakket met een fles wijn om je waardering uit te spreken. Er is de keuze voor verschillende soorten overheerlijke wijnen, zo hebben wij meerdere soorten witte- en rode wijnen in ons assortiment. Daarnaast is er ook nog een verschil tussen het formaat van de wijnen. Toch liever een geschenk met bier? Dat is uiteraard ook mogelijk neem een kijk bij onze biergeschenken en laat je mogelijk verrassen door de mogelijkheden.

Ons wijnassortiment

In het assortiment zitten onder andere verschillende Zuid-Amerikaanse wijnen, voornamelijk uit Argentinië en Chili. De Argentijnse wijngaarden zijn voornamelijk op hoge hoogte, waar de Chileense wijngaarden zich bevinden aan de voet van het Los Andes gebergte. Bij de producten zijn de kleur- geur en proefnotities toegevoegd en daarnaast geven wij een aanrader bij welke soort gelegenheden en/of gerechten deze wijnen het beste passen. 

Wijngeschenken laten bedrukken

Het bijzondere aan onze wijngeschenken is dat ze in de meeste gevallen een unieke te personaliseren verpakking hebben. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de houten kistjes full colour te laten bedrukken. Kies voor het logo van het bedrijf of laat een persoonlijke boodschap op een houten kist bedrukken. Ideaal om je geschenk af te maken. Het is ook mogelijk om een bedrukking of personalisatie te laten ontwerpen door onze grafische afdeling. Geef je wensen aan voor het ontwerp en wij kunnen dit voor je realiseren.

Naast het bedrukken van de houtenkist is het ook mogelijk om een persoonlijk kaartje aan de wijnfles toe te voegen. Maak het geschenk nog specialer door een boodschap toe te voegen aan dit kaartje. 

Advies bij het kiezen van een geschenk

Heb je hulp nodig bij het kiezen van een drankgeschenk voor deze kerst? Wij staan voor je klaar. Met onze kennis en ervaring in de markt, proberen wij je zo goed mogelijk te helpen. Daarnaast kun je altijd contact met ons opnemen voor de mogelijkheden voor deze wijnpakketten.