• Kerstgeschenken in alle soorten en maten
  • Magische service
  • Betrouwbare levering

Gouden Prosecco in bedrukt kerstgeschenkblik

Basisprijs per stuk € 11,95
Geef deze kerst een prachtig goudkleurige flesje Prosecco Bottega Gold (200ml) Het blik waarin de prosecco geleverd wordt is op twee manieren te personaliseren! Kies voor een private label en/of een originele dekselbedrukking geheel naar eigen ontwerp.
Gouden Prosecco in bedrukt kerstgeschenkblik

Heerlijke prosecco in gepersonaliseerd blik

Op zoek naar een geschenk om weg te geven rond de kerst? Geef dan dit prachtige alcoholische geschenk weg aan personeel of relaties. Ideaal om weg te geven rond de kerst. Het blik waarin de prosecco zit is op twee manieren te personaliseren. Zo kan er een dekselbedrukking worden toegevoegd en een private label geheel naar eigen ontwerp.

Meer over de Gouden Prosecco: Bottega Gold

Een elegante en frisse prosecco met een iets droge smaak. Het zijn met de hand geplukte druiven en deze zijn bij de wijnmakerij zachtjes geperst. Als vervolg gaat het sap van deze druiven in roestvrijstalen containers rijpen.

Personaliseren van het blik

Het blik is op twee manieren te personaliseren. Zo kan het romp van het blik met een private label worden ontworpen. Deze label kan geheel naar wens worden ontworpen. Er is genoeg de plek voor een prachtig ontwerp, denk hierbij aan het logo van je bedrijf met hier een prachtig achtergrond achter. Je kan ervoor kiezen om zelf een ontwerp aan te leveren maar ook om dit uit te gaan besteden aan ons creatieve team. Zij kunnen geheel naar wens een prachtig ontwerp voor je maken.

Naast de romp kan ook het deksel van het kerstgeschenkblik worden gepersonaliseerd. Tegen een kleine meerprijs kan het deksel bedrukt worden. Dit kan net zoals het label zelf worden aangeleverd of door ons ontworpen worden.

Gouden Prosecco in bedrukt kerstgeschenkblik

Specificaties

Inhoud 200 ml fesje Bottega Gold Prosecco

Downloads

Gouden Prosecco in bedrukt kerstgeschenkblik

Info bedrukking

Het blik is op 2 verschillende manieren te personaliseren.

Om het blik plaatsen we een label, dit doen gratis voor je. Het ontwerp kan je zelf aanleveren maar ook laten ontwerpen, hiervoor rekenen wij eenmalig €27,50, dit zijn de ontwerpkosten.

Op het deksel is een bedrukking te plaatsen, hierbij komt een meerprijs kijken, deze bedraagt €0,65. Het ontwerp voor de dekselbedrukking is zelf te maken maar ook weer te laten ontwerpen, ook hiervoor rekenen wij eenmalig €27,50 ontwerpkosten.

Downloads

Gouden Prosecco in bedrukt kerstgeschenkblik

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Gouden Prosecco in bedrukt kerstgeschenkblik

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 11,95
100 € 11,25
250 € 10,95
500 € 10,25
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!