Filter

 • Kerstgeschenken in alle soorten en maten
 • Magische service
 • Betrouwbare levering

Duurzame Kerstgeschenken

Doe dit jaar nog iets extra's voor duurzaamheid. Geef je personeel, relaties en belangrijke klanten een blijk van waardering middels een duurzaam kerstgeschenk. Naast geschenken hebben we ook nog duurzame kerstpakketten voor jullie samengesteld.

 • 4 producten

 • Klassieke boom door de bus

  Klassieke boom door de bus

  Vanaf € 5,95 € 7,20 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Boom op Stand - stijlvolle kerstkaart

  Boom op Stand - stijlvolle kerstkaart

  Vanaf € 5,95 € 7,20 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Kweekset 'Christmas tree to be' in blik

  Kweekset 'Christmas tree to be' in blik

  Vanaf € 5,75 € 6,96 incl. BTW
  Minimale afname: 100
 • Boom op Stand

  Boom op Stand

  Vanaf € 5,95 € 7,20 incl. BTW
  Minimale afname: 25

Duurzaam kerstgeschenk

Goed doen voor zowel je personeel als voor de wereld? Denk dan na om één van onze duurzame kerstgeschenken weg te geven. Wanneer je als bedrijf bezig bent met duurzaamheid dan kan een duurzaam geschenk eigenlijk ook niet meer uitblijven. Wij hebben diverse duurzame geschenken samengesteld die hopelijk aan al je wensen voldoen. Onze ecologische kerstgeschenken zijn natuurlijkvriendelijk en uiteraard ook mogelijk te personaliseren. Zo kan je een werkelijk sterk bericht doorgeven aan je werknemers en relaties.

Assortiment met duurzame geschenken

Geef dit jaar een duurzaam kerstgeschenk aan relaties, klanten of je eigen werknemers. Bij deze geschenken denk je zowel aan de personen die belangrijk zijn voor je bedrijf maar ook aan een groenere toekomst. Zo hebben wij bijvoorbeeld mini kerstbomen in ons duurzame kerstgeschenken assortiment. Wanneer je deze gaat verzorgen kan dit mogelijk zelfs uitgroeien tot heuse kerstbomen. Diverse duurzame geschenken voor op het bureau in je huis of op kantoor, maar ook gewoon geschenken die je mee naar huis kunt nemen. 

Duurzame kerstgeschenken personaliseren

Een bericht nog sterker over te laten komen? Wij geven onze duurzame kerstgeschenken de mogelijkheid om een personalisatie toe te voegen. Wat die personalisatie precies is hangt af van het geschenk. Het ontwerp voor de stickers, bedrukkingen of kaartjes kan je zelf aanleveren bij ons. Het is echter ook mogelijk om het ontwerp door Fortune Factory te laten maken. Op basis van je wensen en ideeën gaan wij aan de slag met het maken van een geschikt ontwerp.