Filter

 • Kerstgeschenken in alle soorten en maten
 • Magische service
 • Betrouwbare levering

Kleine kunstkerstbomen

Kleine kunstkerstbomen zijn de perfecte keuze voor mensen die een gezellige kerstsfeer willen creëren zonder al te veel ruimte in te nemen. Bovendien vallen er geen naalden van een kleine kunstkerstboom. Ze passen overal, op het bureau, tafel of in de vensterbank. Je bestelt kleine kunstkerstbomen bij ons direct, zelfs met personalisatie.

 • 2 producten

 • Kunstkerstboom inclusief verlichting

  Kunstkerstboom inclusief verlichting

  Vanaf € 6,20 € 7,50 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Kunstkerstboom - 30 cm

  Kunstkerstboom - 30 cm

  Vanaf € 4,95 € 5,99 incl. BTW
  Minimale afname: 25

Kleine kunstkerstboom bestellen

Bij kerstgeschenken.nl hebben wij verschillende soorten kleine kunstkerstbomen. Zowel in groot als klein formaat. Het leuke aan de mini boompjes is dat ze een echt kerstgevoel geven, zonder dat het enorme ruimte inneemt. We merken dat de kerstsfeer op kantoor vaak een beetje achter blijft dan thuis. Iets meer versiering doet dan wonderen. Met de kleine kerstbomen ben je meteen klaar. Geef een kerstboom cadeau aan je werknemers, klanten of overige relaties en laat hen genieten van de decembermaand.

Kleine kunstkerstboom met verlichting

Een kale kerstboom is maar zo leeg. Maak de kleine kunstkerstboom daarom nog veel leuker door verlichting en versiering toe te voegen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kerstballen, slingers en lampjes. Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken hoef je bij een product alleen maar aan te geven wat je wensen zijn en wij zorgen dat jouw kerstboom een echt feestje wordt.

Een mini kunstkerstboom is herbruikbaar

Een groot voordeel van mini kunstkerstbomen is dat je ze jaar in jaar uit kunt gebruiken. Iedere kerst kan deze boom uit de kast worden gehaald en versierd worden. Zo heb je met weinig kosten en zonder moeite ieder jaar een bureau dat volledig in de kerstsfeer is. In vergelijking tot een echte kerstboom heb je van de kunst kerstboom veel langer plezier.

Hou je toch van de geur van een echte kerstboom en neem je die uitvallende naalden voor lief. Ga dan voor een echte mini kerstboom.

Mini kunstkerstboom in eigen verpakking

Een geschenk is altijd extra bijzonder om te krijgen (en om te geven) als er een persoonlijk tintje aan zit. Daarom is het mogelijk om de kleine kunstkerstbomen te personaliseren. Ga bijvoorbeeld voor een houten kistje of jute zak verpakking en voeg een persoonlijke kaart toe. Deze kan je opmaken zoals je zelf wilt. Zo kan je gaan voor een kerstontwerp, of gewoon een kaart in je huisstijl met een persoonlijke (kerst)boodschap. Het is aan jou! Mocht je er niet helemaal uitkomen, dan helpen onze kerstmannen en –vrouwen je graag bij het maken van je design. Zij denken in kerstonwerpen, dus dat moet helemaal goed komen.