• Kerstgeschenken in alle soorten en maten
  • Magische service
  • Betrouwbare levering
Vacatures en stages bij Fortune Factory

Vacatures

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil jij ons team komen versterken? Affiniteit met de branche is niet noodzakelijk, bereidheid om gas te geven en buiten de gebaande wegen te denken wel.

Openstaande vacatures

Kerstgeschenken.nl is onderdeel van Fortune Factory. Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures. Denk jij dat jij een waardevolle aanvulling bent voor ons jonge, informele, maar ook zeer ambitieuze team? Dan mag je ons natuurlijk proberen te overtuigen met een open sollicitatie!
Stuur jouw motivatie, CV en eventueel portfolio naar sollicitatie@geluk.com.

Wij waarderen het echt als iemand tijd en energie in Fortune Factory steekt. Iedere sollicitatie wordt daarom onder de loep genomen. Je krijgt altijd een antwoord op je sollicitatie. Heb je vragen over een vacature? neem gerust contact met ons op via: 078-8907766.

Beschikbare stageplaatsen

Ben jij op zoek naar een stageplaats in de regio Drechtsteden? Woonachtig in Alblasserdam, Papendrecht, Dordrecht, of een andere plaats uit de regio? Dan is één van onderstaande beschikbare stageplaatsen misschien wel wat voor jou! Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Stage sales 

Ambieer jij een functie in de sales? Kies voor een stage bij Fortune Factory en doe je eerste saleservaring op.

Stage DTP 

Kom jij ons e-commerce team versterken? Kies voor een stage bij Fortune Factory en doe je eerste ervaring op in de DTP / Grafische Vormgeving. Per ca. januari/februari 2021 kun je aan de slag!

Bekijk hier de vacature DTP / Grafische Vormgeving »

Stage content marketeer

Wil jij ervaring opdoen als Content Marketeer bij een leuk en veelzijdig bedrijf? Per ca. januari/februari 2021 zit je bij Fortune Factory aan het goede adres.

Bekijk hier de vacature Stage Content Marketeer »