Duurzaam kerstpakket bestellen? Denk groen, schenk groen!

Duurzaam kerstpakket bestellen? Denk groen, schenk groen!

Kies je er dit jaar voor om een groen geschenk te geven aan personeel of relaties? Goed bezig, dit zal zeker gewaardeerd worden! Voor groene kerstgeschenken of biologische pakketten ben je ook bij ons op het juiste adres. Een aantal van deze geschenken om te geven tijdens of rond de kerst gaan wij voor je uitlichten. Hopelijk kies je er dan dit jaar voor om ook groen te schenken.
Kerstpakket Orlando

Kerstpakket Orlando

Het eerste product dat wij gaan uitlichten is een duurzaam kerstpakket, met de naam Orlando. Dit BIOpakket bevat diverse biologische, bio-organische en organische producten. Geniet van een heerlijke mok of kom met de biologische tomaten paprika soep.  Of geniet van één van de andere organische producten zoals thee of de bio-organische rijstchips. Naast deze producten zitten er nog een stuk meer duurzame lekkernijen in, zoals noten, limonade en brownies.

Natuurlijk genietenNatuurlijk genieten

Geniet van de schoonheid van de natuur met kerst. Dit kerstpakket heet dan ook niet voor niets 'natuurlijk genieten'. Dit kerstpakket combineert een mooi kweekavontuur met verfrissende alcoholvrije lekkernijen. Een feestelijk geschenk dat de ontvangers direct groene vingers zal geven.

Bekijk al onze kerstpakketten!

Kerstboom in glazen tube

kerstboomstekje in glazen reageerbuisje

Het laatste groene geschenk die wij gaan uitlichten is een echte kerstboom in glazen tube. Dit geschenk is er eentje waar je tientallen jaren plezier van kunt hebben. Bij ontvangst van het kerstboompje zal deze ca. 15 cm groot zijn, echter kan deze in de loop der jaren uitgroeien tot een volwaardige echte kerstboom. Werknemers, klanten of andere relaties zullen jarenlang bij het zien van het boompje telkens weer terugdenken aan de gever van dit geschenk. Bij het geven van het geschenk kan je ervoor kiezen om een kaartje met groei-instructies aan de tube vast te maken of om een eigen kaartje toe te voegen. In het soort kaartje is hierbij nog wel onderscheidt te maken, zo kan je kiezen voor een kaartje met een recht label of met een kerstboom label. Daarnaast zit de kerstboom in glazen tube in een lagere prijsklasse wat het beschikbaar maakt ook voor lagere budgetten. Doordat dit groene geschenk in de lagere prijsklasse valt is het ook geschikt om weg te geven op een zakelijk evenement of beurs.

Bekijk het groene geschenk: Kerstboom in glazen tube