Filter

Biologische kerstpakketten

Wat is er nou beter dan je collega’s of relaties te verassen met biologische kerstpakket om je waardering te doen blijken. Zo’n duurzaam kerstgeschenk is de manier om met kerst aan zowel de natuur als aan de ontvangers te denken. Al onze biologische pakketten zitten vol met natuurproducten. Vragen over onze pakketten? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

  • 1 Item

Hoog naar laag sorteren

Biologische kerstpakketten bestellen in 2019

In 2019 zijn biologische kerstpakketten niet meer weg te denken. Wij hebben een ruime keuze duurzame kerstgeschenken voor je beschikbaar. Onze pakketten zijn samengesteld voor de liefhebbers van de natuur. De biologische kerstpakketten zijn gevuld met heerlijke natuurproducten.

De leverdatum van een kerstpakket biologisch is te kiezen vanaf 1 december. Mogelijk kan er in overleg een eerdere afleverdatum worden gerealiseerd, neem hiervoor contact met ons op!

Een biologische kerstpakket varieert tussen de € 20,00 en € 45,00. Ben je op zoek naar een echte fitgirl/boy pakket of een pakket voor de natuurliefhebber, we hebben het allemaal. De pakketten zijn samengesteld met de lekkerste natuurvriendelijke producten om iemand volledig te verwennen. Voorbeelden van producten die in deze pakketten te vinden zijn als volgt:

- Premium producten van ‘Origin’
- Gezonde tussendoortjes
- Dopper
- Activity tracker
- Laptoptas
- Dekentje

Daarnaast zijn er nog een stuk meer natuurlijke producten die het biologisch kerstpakket volledig maken.

Geef een duurzaam kerstgeschenk aan collega’s of relaties

Denk je erover na om tijdens de feestdagen een geschenk te geven aan je werknemers of relaties? Dan is een biopakket een echte aanrader. De kans is namelijk groot dat een duurzaam geschenk erg gewaardeerd zal worden. Bij eventuele vragen kan je contact met ons opnemen. Wij helpen je dan verder.