Filter

 • Kerstgeschenken in alle soorten en maten
 • Magische service
 • Betrouwbare levering

Budget kerstpakketten

Wil je personeel, familie of zakelijke relaties verrassen met een prachtig kerstpakket maar is jouw budget niet heel breed? Geen zorgen. Hiervoor hebben wij budget kerstpakketten ontwikkeld. Deze pakketten zijn zo samengesteld dat ze, zonder dat ze veel kosten, toch heel bijzonder en origineel zijn. Deze goedkope kerstpakketten kan je bestellen in kleine of grote aantallen.

 • 1 product

 • Kerstpakket Hilo

  Kerstpakket Hilo

  Vanaf € 24,95 Excl. BTW
  Minimale afname: 12

Originele en leuke goedkope Kerstpakketten

Een goedkoop kerstgeschenk is zeker niet minder waardevol. We hebben naast onze luxe kerstpakketten deze budget kerstpakketten zo samengesteld dat je er pet stuk niet heel veel aan kwijt bent en toch zijn ze stuk voor stuk heel origineel en bovendien erg leuk om te krijgen. De pakketten zijn gevuld met heerlijke producten, snoep, snacks, ander lekkers en echte kwaliteitsproducten.

Op zoek naar een ander kerstpakket, bijvoorbeeld een snoeppakket? Neem dan eens een kijkje in onze andere categoriën.

Budget kerstpakketten met logo

Onze origenele en aantrekkelijke pakketten kan je nog een extra persoonlijk tintje meegeven. Het is vaak namelijk mogelijk om het kerstpakket aan te passen aan jouw bedrijf of organisatie. Stickers, bedrukkingen, kaartjes en labels kan je laten bedrukken met een geheel eigen ontwerp met logo. Een personalisatie maakt een kerstpakket helemaal af!

Levering via adressenbestand

We hebben gemerkt dat het per klant verschilt hoe de kerstpakketten geleverd moeten worden. De een wilt alle pakketten geleverd hebben op 1 locatie en de ander heeft het liefst dat alle pakketten op een eigen adres worden afgeleverd. Dit hebben we dan ook mogelijk gemaakt. Je kan er zelf voor kiezen hoe je de budget kerstpakketten geleverd wilt hebben. We kunnen, middels een adressenbestand, ervoor zorgen dat elk pakket op zijn eigen unieke adres afgeleverd wordt.