Filter

 • Kerstgeschenken in alle soorten en maten
 • Magische service
 • Betrouwbare levering

Snackpakketten

Snackpakketten bestellen met heerlijke lekkernijen voor personeel en zakelijke relaties? Dan ben je bij kerstgeschenken.nl aan het juist adres. Een breed aanbod originele kerstpakketten gevuld met de lekkerste producten. Een ideaal kerstpakket om weg te geven tegen het einde van het jaar.

 • 2 producten

 • Kerstreep

  Kerstreep

  Vanaf € 6,55 € 7,93 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Wijn van mij

  Wijn van mij

  Vanaf € 18,95 € 22,93 incl. BTW
  Minimale afname: 25

Snackpakketten als Kerstgeschenk

Personeel, collega's en zakelijk relaties op een leuke en bovenal lekkere manier verrassen? Geef een heerlijk snackpakket weg! Deze pakketten hebben we speciaal voor jou samengesteld en zijn gevuld met verschillende heerlijke snacks. Maak een keuze uit ons brede assortiment en verras personeel en zakelijke relaties!

Liever een gezond geschenk weggeven? Bekijk dan gezonde kerstpakketten »

Ruim assortiment

Wat voor snacks vind jij het lekkerst? We snappen natuurlijk dat iedereen een eigen smaak heeft. Daarom hebben we een ruim aanbod snackpakketten samengesteld. Zo is er voor ieder wat wils! Kies de snackpakketten die jij het lekkerst en aantrekkelijkst vindt en bestel ze gemakkelijk online.

Naast snackpakketten hebben we een grote hoeveelheid kerstpakketten ontwikkeld en onder verdeeld in verschillende categoriën. Zo is het makkelijk een keuze te maken! We hebben bijvoorbeeld extra luxe pakketten, duurzame pakketten of biologische pakketten. Maar we hebben ook pakketten voor de echte zoete kauw; onze snoep pakketten.

Gemakkelijk besteld & snel geleverd

We hebben onze site zo ingericht dat je gemakkelijk het ideale pakket kunt bestellen. We hebben onze pakketten en cadeau's verdeeld in handige categoriën en je kunt alle producten direct online bestellen! We hechten ook veel waarde aan een goede service, heb je vragen over producten of wil je een eigen idee bespreken? Wees niet bang om contact op te nemen, we staan voor je klaar!

De levering van onze snackpakketten kan op 2 manieren. Je kan er voor kiezen om alle pakketten op 1 adres te laten bezorgen. Daarnaast kan je ook alle pakketten op een eigen adres laten bezorgen. Lever een adressenbestand aan en wij regelen de rest voor je!