Filter

 • Kerstgeschenken in alle soorten en maten
 • Magische service
 • Betrouwbare levering

Duurzame kerstpakketten

Ook met Kerstpakketten kan je een mooi signaal afgeven en tegelijkertijd de ontvanger verrassen met een heel erg leuk pakket. Geef duurzame kerstpakketten weg aan personeel en relaties als blijk van waardering. Bekijk hieronder ons ruime aanbod.

 • 4 producten

 • Partners in wine

  Partners in wine

  Vanaf € 31,95 € 38,66 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Good Christmas

  Good Christmas

  Vanaf € 24,95 € 30,19 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Merry goodwine

  Merry goodwine

  Vanaf € 15,95 € 19,30 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Good Christmas Wine

  Good Christmas Wine

  Vanaf € 21,85 € 26,44 incl. BTW
  Minimale afname: 25

Duurzame kerstpakketten

Op zoek naar een origineel en leuk kerstpakket waar een goede boodschap aan verbonden is? Duurzame kerstgeschenken zijn dan wat voor jou. Onze duurzame geschenken zijn door ons zo samengesteld zijn dat ze enorm leuk zijn om weg te geven. De ecologische kerstpakketten zijn gevuld met natuurvriendelijke en biologische cadeaus en lekkernijen.

Verras relaties en personeel met originele kerstpakketten

Met duurzame kerstpakketten verras je relaties en personeel op een heel leuke manier. Deze pakketten zijn gevuld met de leukste en meest lekkere producten. Deze producten zijn bovendien ook nog eens goed voor onze planeet! Deze pakketten zijn dus niet alleen heel erg leuk en speciaal om weg te geven maar er zit ook nog een mooie boodschap in verscholen. Aandacht voor de planeet wordt altijd gewaardeerd!

Eco geschenken met bedrukking

Het is bij onze geschenken vaak mogelijk om een persoonlijk tintje mee te geven. Zo kan je er vaak voor kiezen om een persoonlijke kaart, mooie bedrukking of sticker met logo toe te voegen. Deze kleine persoonlijke tintjes zijn de details die het geschenk helemaal af maken. Het zorgt ervoor dat jouw bedrijfsnaam een positieve connectie krijgt in het hoofd van de ontvanger. En wie weet wat je dit op de lange termijn nog brengen zal ...

Duurzame kerstpakketten en meer ...

Kerstgeschenken.nl heeft zich ontwikkeld specialist in persoonlijke, originele en aantrekkelijke kerstgeschenken. Ons aanbod wordt jaarlijks verbeterd en nieuwe geschenken worden toegevoegd. Zo heb je naast deze ecologische kerstpakketten ook de keuze uit bijvoorbeeld biologische kerstpakketten en nog een flink aantal andere soorten pakketten.

Naast deze toffe kerstpakketten zijn we jaren geleden ook gestart met de verkoop van kleinere kerst-relatiegeschenken. Dit zijn kleinere geschenkjes die je helemaal op maat kan laten maken en volledig bedrukt. Denk hierbij aan bedrukte kerstballen, verzenddoosjes met leuke vulling en een persoonlijke kaart die je kunt versturen via de post of mooie gepersonaliseerde geschenken waar echte mini kerstbomen in verwerkt zijn.