Filter

 • Kerstgeschenken in alle soorten en maten
 • Magische service
 • Betrouwbare levering

Biologische kerstpakketten

Verras collega’s, personeel en zakelijke relaties met een prachtig en goed gevuld biologisch kerstpakket op maat. Deze kertspakketten zijn gevuld met duurzame en biologische producten, zo laat je ook meteen weten dat jouw bedrijf voor een mooie toekomst staat. Zo geef je een prachtig geschenk weg maar werk je tegelijkertijd aan je imago. Bestel onze biologische al vanaf 1 stuk of in grote aantallen.

 • 4 producten

 • Partners in wine

  Partners in wine

  Vanaf € 31,95 € 38,66 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Good Christmas

  Good Christmas

  Vanaf € 24,95 € 30,19 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Merry goodwine

  Merry goodwine

  Vanaf € 15,95 € 19,30 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Good Christmas Wine

  Good Christmas Wine

  Vanaf € 21,85 € 26,44 incl. BTW
  Minimale afname: 25

Biologische kerstpakketten bestellen in 2023

In 2023, en zeker in de toekomst, is er steeds meer aandacht voor natuur en klimaat. Hier kan je als bedrijf met jouw kerstpakketten op inspelen. Laat zien dat je bedrijf voor een leefbare en groene toekomst staat en geef een natuurlijk kerstpakket weg.

Deze biologische kerstpakketten zijn stuk voor stuk gevuld met de lekkerste en meest duurzame natuurproducten. Naast deze mooie kerstpakketten kan je ook leuke en duurzame kerstcadeautjes weggeven, bekijk eens onze kerstgeschenken met mini kerstbomen.

Biologische Kerstpakketten

Wat zijn Biologische Kerstpakketten? Dit zijn speciaal samengestelde pakketten gevuld met duurzame en natuurlijke producten. De producten zijn op een verantwoorlijke manier geproduceerd met aandacht voor natuur en klimaat. Deze biologische, ookwel ecologische, kerstpakketten zijn een ideaal 'groen' kerstgeschenk.

Bekijk ook onze Duurzame Kerstpakketten »

Verras personeel en zakelijke relaties

2023 is toch wel het meest onrustige jaar uit de recente geschiedenis en alle bedrijven in Nederland en alle werknemers hebben zich, ondanks dit zware jaar, het hele jaar ingezet. Dit jaar verdienen alle harde werkers van dit jaar een extraatje. Geef daarom een prachtig Biologisch pakket weg. Deze heerlijke pakketten vallen altijd in de smaak en worden altijd enorm gewaardeerd.

Levering 'groene' Kerstpakketten

We leveren kerstpakketten voor bedrijven en particulieren vanaf 1 december. Wil je dat je pakket eerder bezorgd wordt? Dat is vaak wel mogelijk, neem hiervoor even contact met ons op.

Daarnaast is het ook mogelijk om alle pakketten naar verschillende adressen te versturen. Dit kan gemakkelijk wanneer je een adressenbestand aanlevert. Met onze ervaring in het versturen van grote aantallen pakketten naar verschillende adressen kunnen we dit uitstekend verzorgen.