Filter

 • Kerstgeschenken in alle soorten en maten
 • Magische service
 • Betrouwbare levering

Kerstpakketten 25 euro

Op zoek naar een mooi en origineel kerstpakket van 25 euro? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze kerstpakketten van 25 euro zijn perfect voor het verrassen van personeel en relaties. Zet deze Kerst originele kerstpakketten van 25 euro in en spreek waardering uit naar al je personeel en relaties.

 • 3 producten

 • Wijnkist met Choco kerstballen en wijn

  Wijnkist met Choco kerstballen en wijn

  Vanaf € 24,95 € 30,19 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Good Christmas

  Good Christmas

  Vanaf € 24,95 € 30,19 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Good Christmas Wine

  Good Christmas Wine

  Vanaf € 21,85 € 26,44 incl. BTW
  Minimale afname: 25

Kerstpakketten van 25 euro online bestellen

Wil je personeel of zakelijke relaties verrassen met een prachtig en origineel kerstpakket op maat? Deze bestel je gemakkelijk online op kerstgeschenken.nl! We hebben over de jaren heen een groot en divers aanbod opgebouwd vol met unieke kerstpakketten die echt waardering uitspreken.

25 euro kerstpakketten

Heb jij een budget voor Kerstpakketten. Dan weet je hoeveel je kwijt kan zijn per geschenk. We hebben het kiezen op basis van prijs dan ook extra makkelijk voor je gemakkelijk voor je gemaakt. Onze producten zijn namelijk, naast thema, ook ingedeeld op prijs. Zo zie je direct welke pakketten in jouw prijsklasse vallen!

Op zoek naar extra luxe kerstpakketten? Bestel de luxe kerstpakketten »

Levering via adressenbestand

Standaard leveren we de kerstpakketten af op één adres. Hiernaast hebben we het ook mogelijk gemaakt om kerstpakketten te versturen naar verschillende adressen. Lever een adressenbestand aan en wij versturen elk kerstpakket naar een ander adres, bijvoorbeeld bij het personeel thuis of bij een relatie!

Kerstpakket van 25 euro met persoonlijke boodschap

Als je wilt dat jouw kerstpakket voor personeel en relaties extra warm wordt ontvangen, zorg er dan voor dat je een persoonlijke boodschap toevoegt aan het kerstpakket.

Je kunt altijd een persoonlijk bericht en ontwerp toevoegen aan onze kerstpakketten. Zo maak jij jouw kerstpakket echt persoonlijk!