Filter

 • Kerstgeschenken in alle soorten en maten
 • Magische service
 • Betrouwbare levering

Luxe kerstpakketten

Op zoek naar een echte luxe kerstpakket voor 2023 om weg te geven aan waardevolle collega's of zakelijke relaties? Kies dan uit één van onze luxe kerstpakketten. Onze originele en exclusieve kerstpakketten spreken echt waardering uit en zijn enorm geschikt als kerstgeschenk naar bijvoorbeeld zakelijke relaties. Maak het luxe kerstpakket extra bijzonder om te ontvangen en voeg een persoonlijke bedrukking en boodschap toe.

 • 2 producten

 • Casual en chic

  Casual en chic

  Vanaf € 14,45 € 17,48 incl. BTW
  Minimale afname: 12
 • Partners in wine

  Partners in wine

  Vanaf € 31,95 € 38,66 incl. BTW
  Minimale afname: 25

Luxe kerstpakketten voor zakelijke relaties

Onze luxe kerstpakketten zijn uiterst geschikt als exclusief geschenk aan waardevol personeel en belangrijke zakelijke relaties. Deze zeer luxe kerstpakketten zijn zo samengesteld dat ze een flinke dosis waardering uit spreken. Hierdoor zijn ze ideaal als zakelijk geschenk.

Maak een keuze uit een of meerdere van onze unieke kerstpakketten. Heb je specifieke wensen? Laat het ons weten, we kunnen veel wensen uit laten komen!

Onze Luxe kerstpakketten voor 2023

Wat maakt deze luxe kerstpakketten zo bijzonder? Ze zijn enorm geschikt als waardevol en waardering uitsprekend geschenk. Dit komt doordat deze exclusieve kerstpakketten gevuld zijn met de meest luxe en premium producten. Elk pakket dat je uit deze categorie besteld is speciaal samengesteld en vind je nergens anders. Kortom, deze luxe kerstpakketten zijn uniek, origineel en gevuld met de allerbeste kwaliteitsproducten. Succes gegarandeerd!

Deze kwaliteitsgeschenken komen vaak iets hoger uit qua prijs. Wil je een mooi, uniek en mooi geschenk weggeven maar is je budget iets minder toereikend. Bekijk dan onze budget kerstpakketten.

Exclusieve kerstpakketten bestellen

Jouw zeer luxe kerstgeschenken kan je gemakkelijk via onze webshop bestellen. Vervolgens gaan onze kerstelfjes in onze magazijnen en werkplaatsen keihard aan de slag. Je kerstpakket wordt met groots aandacht voor detail verpakt en verstuurd naar jouw opgegeven adres!

Ook kan je er voor kiezen om de pakketten af te leveren op verschillende adressen. Stuur ons een adressenbestand op en wij regelen de rest voor je. Alle pakketten worden, dankzij onze jarenlange ervaring en kennis, op tijd op adres bezorgd.

Unieke geschenken op maat!

Onze kerstpakketten zijn uniek en kunnen vaak gepersonaliseerd worden. Hiernaast hebben we de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in een divers en breed assortiment. Zo hebben we een groot aanbod kerstcadeau's die je geheel aan kunt passen aan jouw wensen. En we hebben diverse kerstpakketten ingedeeld in verschillende leuke categoriën. Zo hebben we duurzame of biologische kerstpakketten en meer ...