Filter

 • Kerstgeschenken in alle soorten en maten
 • Magische service
 • Betrouwbare levering

Champagne geschenken

Het jaar goed afsluiten met een geschenk? Dat is mogelijk met onze champagne geschenken. Verras personeel en relaties met een heerlijk champagne geschenk. Voeg hier afhankelijk van het product een personalisatie aan toe.

 • 3 producten

 • Houten kistje met prosecco en Fortune Cookies

  Houten kistje met prosecco en Fortune Cookies

  Vanaf € 13,80 € 16,70 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Zeg het met Cava

  Zeg het met Cava

  Vanaf € 21,75 € 26,32 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Gouden Prosecco met zaktag

  Gouden Prosecco met zaktag

  Vanaf € 6,45 € 7,80 incl. BTW
  Minimale afname: 25

Champagne kerstgeschenk

Bij Kerstgeschenken.nl zijn we gespecialiseerd in het bedenken, samenstellen en personaliseren van kerstgeschenken. Zo ook champagne geschenken en wijngeschenken. Dus ben je opzoek naar een geschenk met champagne om weg te geven? Neem dan zeker een kijkje bij onze producten. De producten die wij in het champagne geschenken assortiment hebben zijn te personaliseren. Zo kan je geheel naar wens een personalisatie gaan toevoegen om het geschenk helemaal af te maken.

Champagne geschenk bezorgen

In eerste instantie worden de champagne geschenken bezorgd op één adres. Het is echter mogelijk om ons de hele verzending te laten verzorgen. Heb je hier interesse in? Vraag dan een offerte aan en mogelijk gaan wij binnenkort jouw champagne geschenk bezorgen op een thuisadres.

Advies bij het vinden van een geschenk die bij je past

Wij helpen je graag bij het vinden van een geschenk die bij jouw bedrijf past. Wij willen je hierbij dan ook zeker gaan helpen! Neem gerust contact op met één van onze kerstgeschenken specialisten via de chat, telefoon of door een offerte aan te vragen. Uiteraard staan wij ook open voor ideeën voor nieuwe champagne geschenken.