Filter

  • Kerstgeschenken in alle soorten en maten
  • Magische service
  • Betrouwbare levering

Verwenpakketten voor kerst 2023

Ben je op zoek naar een prachtig geschenk om weg te geven met de feestdagen? Zoek dan niet verder, onze spa geschenken zijn hét cadeau om weg te geven.

Onze wellness pakketen, ook wel verzorgingspakketten, zijn gevuld met de allerlekkerste verzorgingsproducten van kwaliteit. Je personeel of familie verdient aan het einde van dit jaar een echt ontstress-pakket.

De verwenpakketten zijn heel divers en je hebt dan ook alle keuze. Kies uit ons assortiment het pakket dat je het lekkerst vind. De pakketten verschillend qua grootte, vulling en prijs.

Wellness pakketten voor personeel of relaties

 Je bent op zoek naar een geschenk om collega’s of klanten te verassen. Dan is dit de plek voor jou. Wij hebben verschillende kerstpakketten om het lichaam de aandacht te geven die het verdient. Van pakketten voor handverzorging tot geschenksets voor lichaamsverzorging. Bekijk als onze pakketten en kijk welke het beste bij je personeel of relaties past.

Een wellness cadeaupakket is een perfecte manier om als blijk van waardering te geven. Vaak gaat het hierbij niet eens om de grootte van het geschenk maar om het idee. De wellness pakketten zijn dan ook nog eens goed gevuld met producten waar lang mee gedaan kan worden. Kom je er niet uit welk pakket je moet kiezen? Wij kunnen je altijd geheel vrijblijvend advies geven om je aan handje verder te helpen.