Filter

  • Kerstgeschenken in alle soorten en maten
  • Magische service
  • Betrouwbare levering

Bierpakket kerstpakket

Weet jij nog niet wat je gaat weggeven tijdens deze feestdagen aan je werknemers, belangrijke klanten of je beste relaties? Dan hebben wij een goede aanrader voor je! Met kerst een kerstpakket met bier weggeven is absoluut een aanrader als afwisseling op de meer standaard kerstpakketten. Waarom vraag jij jezelf af? Bier is een drank die in vrijwel ieder huishouden wordt geconsumeerd wanneer er alcoholische dranken op tafel komen tijdens de feestdagen. Soms als vooraf van het diner, maar vaak ook tijdens of na het diner. Daarnaast is bier ook het voornaamste wat gedronken wordt bij een vrijdagmiddagborrel. Wat is er dan mooier dan dat jij als bedrijf kan bijdragen aan deze genietmomenten, want dat zijn het. Ben je meer op zoek naar geschenken om het jaar knallend mee af te sluiten? Neem dan zeker een kijkje bij onze champagne geschenken.

Als je een bierpakket voor kerst weggeeft, dan bevat deze waarschijnlijk mogelijk ook speciale bieren, waar nog eens extra van genoten kan worden. Op het moment van consumeren zal de betreffende geluksvogel nog wel even terugdenken aan de gulle gever. Zo verstevig jij zeker je relatie met de ontvanger.

Genoeg reden voor het geven van een kerstpakket gevuld met bier!

Origineel voor mannen én vrouwen

Bier staat vaak aangeschreven als mannendrank, dat is natuurlijk niet helemaal waar. Er komen namelijk steeds meer vrouwen bij die genieten van een heerlijk pilsje of speciaal biertje.  Onze bierpakketten en originele biergeschenken zijn zeer geschikt om deze kerst aan mannen te geven. Maar juist een bierpakket kan voor een vrouw een nog veel origineler geschenk zijn. Ook dames genieten toch van goede smaak? Dus wees eens origineel en denk bij bier niet alleen aan mannen. Een leuk kerstpakket voor mannen en vrouwen dus! Naast onze biergeschenken hebben we ook diverse wijngeschenken voor je in petto.

Bierpakketten kopen op maat

Heb je een bepaald idee bij een bierpakket maar vind je het niet in onze webshop? Geen nood! Met onze creativiteit en ervaring helpen wij jou bij het realiseren van het perfecte bierpakkt! We maken gewoon een bierpakket op maat, desgewenst met bedrukking. Neem contact met onze creatieve afdeling zij gaan graag voor je aan de slag. Zo weet je zeker dat je tijdens de feestdagen het bierpakket geleverd krijgt, precies zoals jij wil! 

Bierpakket bestellen

Conclusie, heb je er nog nooit over nagedacht om een kerstpakket met bier weg te geven? Dan wordt dat zeker eens tijd! Bierpakketten zijn leuke geschenken voor tijdens de feestdagen. Bier is een alom gewaardeerde drank die prima past bij de gezelligheid van de magische decembermaand. Zeker wanneer je gaat voor de meer bijzondere bieren die niet alleen als dorstlessende versnapering worden genoten, maar waar men echt voor gaat zitten om ervan te genieten. Wij hebben een mooi assortiment met bierpakketten voor kerst samengesteld, of met kerstpakketten waar ook bier in zit. Wat jij wil.