Bestel de mooiste kerstpakketten voor personeel en relaties

Bestel de mooiste kerstpakketten voor personeel en relaties

Op zoek naar mooie kerstpakketten voor personeel en/of zakelijke relaties? Op Kerstgeschenken.nl vindt je een zeer breed aanbod kerstpakketten in diverse kleuren en sferen tegen de allerbeste prijs. We hebben onze kerstpakketten zo samengesteld zodat er altijd een bij zit die bij de ontvanger past. Van Biologische kerstpakketten, tot stoere Welness kerstpakketten, tot Blue sports kerstpakketten of feestelijk gouden kerstpakketten. Met onze kerstpakketten schiet je altijd raak!

Kerstpakketten in alle kleuren en matenKerstpakket Green Fresh

Hou je van sport, social media, wellness, feesten of festivals, de natuur of van de spaanse keuken? We hebben prachtige pakketten die bij deze thema's aansluiten, maar daarnaast nog veel meer. Zo kan je kiezen voor een kerstpakket dat aansluit bij de kleuren van je bedrijf of bij de smaak van de ontvanger.

De pakketten zijn aantrekkelijk geprijsd en in alle maten beschikbaar. Kies voor een klein kerstpakket ter waarde van €9,99 of kies voor een van onze alles-in-één kerstpakketten die extra goed worden gevuld.

We hebben getracht het zo makkelijk mogelijk voor je te maken. Zo kan je bij al onze kerstpakketten kijken, maar bijvoorbeeld ook direct surfen naar:

Natuurlijk hebben we nog andere categoriën voor je neer gezet!

Op zoek naar een kerstpakket en heb je vooraf een budget hiervoor vrijgemaakt? Kijk dan tussen onze pakketten in de volgende categorieën:

Assortiment Kerstpakketten

We laten je een greep uit ons assortiment zien. Zo krijg je een goed beeld van onze mogelijkheden, maten en prijzen. Bekijk de kerstpakketten hieronder voor een mooie sfeerimpressie!

Kerstpakket dobbelsteen

Kerstpakket dobbelsteen

Een Kerstpakket voor de echte spelletjes fanatiekeling. Het pakket is gevuld met alles wat je nodig hebt om een gezellige spelletjesavond te organiseren. Ontdek het nieuwe Clever dobbelspel samen met vrienden en familie. Geniet hiervan, samen met de heerlijke snacks en drinks die in het pakket verstopt zitten. Het kerstpakket dobbelsteen wordt gevuld met 9 heerlijke producten, waaronder 0.0% Bavaria bier, Cassis, Duyvis tijgernooitjes, Doritos, M&M's en het Clever dobbelspel. Leverbaar vanaf 22 november!


Kerstpakket Groots in GoudKerstpakket Groots in Goud

Op zoek naar één van onze grote kerstpakketten in een feestelijke gouden kleur. Met dit Groots in Goud kerstpakket zit je dan zeker goed. Met dit kerstpakket verzorg je geen witte, maar een gouden kerst!

Het volumepakket zit vol met heerlijke gouden snacks, drankjes en andere leuke artikelen.


Kerstpakket Biologisch LekkerBiologisch kerstpakket

Bio en lekker, net als de naam het zegt! In dit pakket voor de echte keukenprinses, of prins, vind je werkelijk alles terug voor een verrukkelijk biologisch wok gerecht, inclusief alcoholische versnapering, wokpan en spatels!

In het pakket vind je niet alleen de ingrediënten voor een heerlijke biologische maaltijd, maar ook andere benodigdheden. De wokpan is gemaakt van 100% gerecycled materiaal, heeft een antiaanbaklaag en is vaatwasser bestendig. Verder zitten er 3 bamboe spates terug om je gerecht optimaal mee te bereiden!


Kerstpakket SelfieKerstpakket Selfie

Voor de social media addict! Je neemt de mooiste vlogs en selfies voor je Instagram, Facebook, Snapchat of Youtube. Dat allemaal dankzij de handige Selfie Ring Light. Zo loop je met gemak vooraan mee met de nieuwste hypes op het gebied van social media.

In het pakket zitten nog veel meer producten verstopt. Naast de Selfie Ring vind je in het pakket een party selfie set en meerdere lekkernijen.


Kerstpakket Fresh & PinkKerstpakket Fresh & Pink

Verwen pakket voor vrouwen die houden van roze en wellness; het kerstpakket Fresh & Pink. Zo geef je een overheerlijk genietmoment weg. In het wellness pakket vind je een mooie roze handdoek, heerlijk ruikende Janzen &C Body Lotion en Shower Foam, Pink Gin & Tonic 0.0% en Droste chocolade pastilles. Ofwel, alles voor een heerlijke spa-avond thuis!


Kerstpakket Karaoke PartyKerstpakket karaoke party

Het feestbeest in je komt tot leven wanneer je dit prachtige kerstpakket ontvangt gevuld met alles voor een zeer succesvolle karaoke party of geslaagd huisfeest.

In het pakket zit onder andere een draadloze box waarmee je met gemak de lekkerste nummers afspeelt, microfoon voor de allerleukste karaoke sessies en verschillende lekkernijen.


Kerstpakket Ga er op UitKerstpakket Ga Er Op Uit

Natuurliefhebbers opgelet! Met dit avontuurlijke kerstpakket trek jij de wijde wereld in. Geen natuurpark, heuvelrug of oerwoud is nog te groot voor jou!

Het pakket is gevuld met een All weather legergroene rugzak, zaklamp met powerbank en lekkernijen om de dag goed mee door te komen.


Kerstpakket Take-a-BreakKerstpakket take a break

Even een momentje voor jezelf? Dan komt dit kleine Take-a-Break kerstpakket van maar €9,99 goed van pas. Het pakket wordt in een prachtige doos geleverd en wordt gevuld met de lekkerste koffie, thee en snacks. Zo heb je gegarandeerd alles in huis voor ontspannende break van werk of drukte om je heen. Wie gun jij een echt verwenmomentje?


Kerstpakket Blue Sports

Kerstpakket Blue Sports

Genieten van al het lekkers van kerst maar tegelijkertijd ook fit blijven? Het Blue Sports pakket past dan zeker bij jou. Gevuld met verschillende verrukkelijke versnaperingen, een fitness trainingsband in een blauwe kleur en een buikspier trainingswiel. Deze producten worden verpakt in een bijpassende bedanktdoos.