Kerstgeschenken.nl gaat het assortiment uitbreiden, dit kun je in 2020 van ons verwachten!

Kerstgeschenken.nl gaat het assortiment uitbreiden, dit kun je in 2020 van ons verwachten!

Met grote trots kunnen wij mededelen dat we Kerstgeschenken.nl gaan uitbreiden. Onze webshop; Minikerstboom.nl wordt geïntegreerd in Kerstgeschenken.nl! Hier hebben we voor gekozen zodat de bezoeker op 1 plek het allerbreedste en allerbeste assortiment heeft om uit te kiezen.

Vernieuwing en verbreding assortiment

Het al bestaande en mooie assortiment op Kerstgeschenken.nl wordt dus aangevuld met de producten van Minikerstboom.nl. Het gaat met name om leuke én te personaliseren kerstgeschenken met kerstbomen erin verwerkt. Zo kan je dus vanaf nu ook mooie Kerstbomen in verschillende leuke en persoonlijke verpakkingen mét versiering bestellen via onze webshop.

Dit kan je verwachten in 2020

Voor de aankomende Kerst in 2020 hebben we dus een ruimer aanbod klaargezet voor je op 1 plek! Je kan nog steeds kiezen uit de leuke kerstpakketten, bierpakketten, biologische pakketten, wellness pakketten, snoeppakketten en andere toffe kerstcadeaus. Maar hiernaast vullen we het assortiment dus aan! De producten die erbij komen hebben voornamelijk te maken met Kerstbomen. Bestel leuke minikerstbomen of houten kerstbomen met persoonlijke versiering en verpakking of haal via ons de mooiste kerstversiering binnen!

Kerstbomen en kerstinrichting voor het kantoor

Kerstboom en biowijn in kist met eigen opdruk

Kerstboom geschenkkist

Vanaf nu hoef je niet meer lang te zoeken naar leuke geschenkjes voor kerst of naar versiering van het kantoor. Je kunt namelijk alles bestellen op onze website, bestel online of vraag een offerte aan! We kunnen er voor zorgen dat alle medewerkers op het kantoor een bureau krijgen dat geheel in een prachtige kerstsfeer is gehuld. Dit kan je doen met een prachtig versierde boom met speciale verpakking. Of neem contact met ons op en we regelen de gehele kerstinrichting voor je op het kantoor!

Persoonlijk advies voor bedrijven

De persoonlijke en adequate service die je gewend bent bij Minikerstboom.nl of bij Kerstgeschenken.nl zal niet veranderen. Sterker nog, omdat ons gehele assortiment nu op 1 plek te vinden is, gaat onze uitstekende service er alleen maar op vooruit! Ben je op zoek naar een leuk kerstgeschenk, versiering of een leuk persoonlijk geschenk om weg te geven tegen het einde van het jaar? Dat alles kan je vinden in ons assortiment. Lukt het niet om een goede keuze te maken? Neem dan eens contact met ons op, onze medewerkers staan elke werkdag voor je klaar om je aan het perfecte (persoonlijke) geschenk te helpen. Hulp nodig bij het kiezen van het beste kerstgeschenk? Neem contact op en vraag advies!